O2e

Hvordan konvertere Word - filer til Excel - filer

En av de beste tingene om Microsoft Office er at hver og program i programserien kan dele data. For eksempel, hvis du har data skrevet og formatert på Microsoft Word, og du ønsker å overføre den til Microsoft Excel, så det er helt kompatibel og ganske enkelt å oppnå. Selv om Microsoft Word er et program som brukes for tekstbehandling og Microsoft Excel er et program som brukes for regneark, kan data deles og overføres mellom de to. Siden begge programmer fungerer på svært forskjellige formater, kan overføre data fra Word til Excel være litt kinkig. Det er noen konkrete tiltak for å følge for å skikkelig oppnå ønsket konvertering.

Åpen Word og Excel-applikasjoner

Hvordan konvertere word - filer til excel - filer. Åpne word og excel-applikasjoner.
Hvordan konvertere word - filer til excel - filer. Åpne word og excel-applikasjoner.

Åpne Word og Excel-applikasjoner. Det første trinnet i å konvertere en Word-fil inn i en Excel-fil er gjennom å åpne opp begge programmene på datamaskinen. Snarveien på skrivebordet eller på "Start"-menyen og velge programmer for å åpne programmene.

Laste ordet filen. Slå visningen på displayet til Word og laste bestemt ord filen.

Kopiere dataene. Når Word-filen er lastet, fremheve data eller informasjon som du ønsker å se via Excel. Når du merker alt du trenger, må du kopiere den på en utklippstavlen. Det er to måter å gjøre det. Du kan enten høyreklikke musen til å åpne en meny og velg "kopier" det, eller du kan bruke tastaturet snarveien ved å trykke "Ctrl" og "C" samtidig. Gjør enten mens dataene er uthevet. Dette vil midlertidig plassere data på en utklippstavlen.

Limer inn dataene

Åpen word og excel-applikasjoner. Åpne et ord fil i excel.
Åpen word og excel-applikasjoner. Åpne et ord fil i excel.

Limer inn dataene. Nå som du har kopiert dataene fra Word-filen på en utklippstavlen, vil neste steg være å lime dette på en helt ny Excel-regneark. Skifte visningen på displayet til Excel. Siden du allerede har en ny Excel-regneark klar, er alt du trenger å gjøre er å velge en celle og lime inn data der. Det er to måter å gjøre det. Du kan enten høyreklikke med musen på cellen og velg "lim" på menyen, eller du kan bruke hurtigtasten ved å trykke "Shift" og "Sett" samtidig. Dette vil overføre data fra utklippstavlen på regnearket. Hvis data fra Word-filen er formatert i en tabell, bør samme format vises på regnearket. Hvis ikke, så du blir nødt til å formatere dataene manuelt.

Åpne et ord fil i excel. En annen måte å overføre data fra Word til Excel kan oppnås ved å åpne Microsoft Excel og lasting Word-filen gjennom "Insert"-menyen. Klikk innsatsen "objekt"-funksjonen og velg Word-filen. Dette vil sette inn dataene på Word-fil som et objekt på regnearket. Nå, når data har blitt vist på regnearket, vil du merke at du ikke kan redigere data ved hjelp av Excel. Dette er fordi det har blitt overført som et objekt eller bilde. Men hvis du fortsatt trenger å redigere data eller informasjon, kan du dobbeltklikke på objektet og Microsoft Word vil komme opp med filen allerede åpnet for at du kan redigere. Når du er ferdig, klikker du Lagre og exit Word. Du vil se at dataene er lagret og redigert på regnearket i tillegg.

Å kunne dele og overføre data og informasjon på tvers av ulike data søknadsbehandling er en av de beste funksjonene som Microsoft Office har i sitt arsenal. Dette er en av grunnene til at Microsoft Office er fortsatt det mest brukte kontorapplikasjoner i verden i dag.