O2e

Hvordan lage egendefinerte kontaktskjemaer i yahoo sitebuilder

Først av alt, hva er en tilpasset kontaktskjema

Først av alt, hva er en tilpasset kontaktskjema? En tilpasset kontaktskjema lar ditt nettsted besøkende kjenne de ulike måter å komme i kontakt med deg - det kan være gjennom e-post, telefon, faks eller mobil nummer, Skype, Facebook, Twitter, eller din fysiske forretningsadresse. Dette er svært viktig for din bedrift, fordi i et svært konkurranseutsatt virksomhet arena, hvor tilgjengelig du er til dine kunder kan vise seg å være en stor avgjørende faktor for din suksess.

Hvordan lage egendefinerte kontaktskjemaer i yahoo sitebuilder. Åpne din side å redigere.
Hvordan lage egendefinerte kontaktskjemaer i yahoo sitebuilder. Åpne din side å redigere.

En annen svært effektivt verktøy du kan bruke til din fordel er Yahoo sitebuilder . Yahoo Sitebuilder gjør at du kan bygge ditt eget nettsted gjennom hundrevis av tilpassbare maler, bilder og andre webhosting verktøy. For å bruke Yahoo Sitebuilder, bare gå til deres hjemmeside og laste ned Sitebuilder programmet gratis.

Med alt som blir sagt, hvordan kan du opprette egendefinerte kontaktskjemaer i Yahoo Sitebuilder? Her er noen tips for å hjelpe deg ut:

  1. Åpne din side å redigere. Hvis du allerede har inkludert din e-postadresse til din kontaktinformasjon, bør kontaktskjema aktiveres automatisk.
  2. Gå til nettstedet Solution verktøylinjen øverst på skjermen. Du bør være i stand til å finne knapper som "site sider," "endre layout," og "change utforming". Klikk på "site sider". Når du klikker på denne knappen, vil du må klikke på "Legg til side"-knappen.
  3. Velg et skjema. Det finnes mange former å velge mellom på dette neste skritt, for eksempel "undersøkelse", "kundeinformasjon", "forespørsel / bestilling" og "kontakt". Klikk på "kontakt"-knappen.
  4. Du vil finne felt som ber deg om å liste ned slik informasjon som din e-mailadresse, fysisk adresse og telefonnummer. Fyll ut disse feltene. Det er også bokser med kontroller på den motsatte siden. Kontrollene viser at disse feltene vil bli vist. Du kan tilpasse den informasjonen vises på siden din ved å krysse av disse boksene.
  5. Hvis din bedrift er i Europa eller Canada, kan du også velge å legge til et kart og veibeskrivelser til siden din. For å gjøre dette, forbli i din kontaktinformasjon side, og du vil se en knapp som sier "Legg til et kart." Klikk på denne knappen, og systemet vil automatisk se på oppgitt adresse for å finne ut hvilken del av kartet vises. Klikk på knappen som sier "update" for å lagre endringene. Til slutt klikker du på "publiser"-knappen for å la publikum se denne kontaktinformasjon.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av trinnene for å følge hvis du ønsker å lage tilpassede kontaktskjemaer i Yahoo Sitebuilder. Gi deg selv omtrent en halv dag, så du kan videre studere fordelene som dette nettstedet hosting verktøyet kan tilby. Bla gjennom sine tilbys maler, og finn ut hvordan Sitebuilder kan arbeide for å imøtekomme dine spesifikke behov - for eksempel hvis du ønsker å selge varer på nettet, vil du annonsere på Yahoo nettsider, eller hvis du ønsker å leie online. Det bare virkelig lønner seg å være ressurssterk og å lære å bruke tilgjengelige verktøy til maksimal effektivitet. Lykke til!