O2e

Hvordan lage en gratis nettside med sitekreator

SiteKreator er en nettside som har vært å gi Internett-brukere med et produkt som tillater dem å lage en nettside for gratis. Dette er vanligvis opp til en viss tid når brukeren er trygg nok i produktet for å gå videre til betalt hosting service. Dette nettstedet har eksistert siden 2002. Dette nettsted er solid, med 24/7 e-post, telefon og chat støtte for å hjelpe kundene. Dette er spesielt gunstig for små bedrifter få ord ut til markedet.

Hvordan lage en gratis nettside med sitekreator. Gå til SiteKreator nettstedet og åpne en konto.
Hvordan lage en gratis nettside med sitekreator. Gå til SiteKreator nettstedet og åpne en konto.

Hvis du finner dette et attraktivt alternativ for å hjelpe din bedrift gå av bakken, her er hvordan du kan lage en gratis nettside ved samarbeid med SiteKreator.

  1. Gå til SiteKreator nettstedet og åpne en konto. Instruksjonene er veldig lett å følge, og du vil bli gjort i løpet av kort tid. Etter at du har tilfredsstillende fullført registreringssiden, vil du bli informert om at en e-post vil bli sendt til e-postadressen som ble oppgitt i informasjon detaljer. Du må svare på den e-posten for kontoen din for å bli aktivert. Unnlater å gjøre dette vil ikke få din nettside oppe og går.
  2. Holde forventningene realistisk. SiteKreator vil hjelpe deg å bygge en kjempeflott nettside for gratis, men det vil ikke være så sofistikert når sammenlignet med andre webside utforme og etableringen verktøy. Du bør ikke bekymre deg for det akkurat nå, fordi det opprinnelige målet er å la markedet vet at du eksisterer. Som tidligere nevnt, kan du flytte til betalt tjeneste når du er klar.
  3. Være klar over hva som kommer med gratis pakke. Den gratis tjenesten inkluderer opptil fem sider temaer og design med et tillatt innhold på opp til 10 MB. Det er i utgangspunktet det.
  4. Begynn med å velge en side design. Etter å ha bekreftet at du har gjort et medlem av SiteKreator, kan du begynne å designe ditt nettsted ved å velge en side design.
  5. Begynne å legge personlig innhold og bilder. Det vil si, de som er relatert til virksomheten din. Start med å lage en kort innføring om din bedrift, steder, tjenester, produkter, kontaktinformasjon og annen informasjon som er nyttig og nyttig for leserne. Bare følg instruksjonene og klikk på ikonene som lar deg bla gjennom menyer og sider som vil støtte nettstedet ditt innhold. Velg bilder som vil etterlate et avtrykk på sinnet av leserne. Bruk din bedrift branding liberalt. Plasser logoer på alle sidene og følge opp med temaer og farger som vekker din merkevarebygging.
  6. Legg tabeller, men svært sparsomt. Dette er en funksjon som du kan bruke når de presenterer produktet SKU (Stock-Keeping Units) eller forskjellige stiler. Du kan melde deg på dette når du har begrensede produkter å selge i utgangspunktet ellers, bruke bilder som leserne vil reagere mer til visuelle signaler enn tekst og tabeller.
  7. Gjennomgå personlige kontrollpanelet. Gode ​​mennesker på SiteKreator har gitt deg den fantastiske muligheten til å administrere ditt nettsted via din personlige kontrollpanelet. Ved å bruke "P"-ikonet, vil du kunne få tilgang til nettstedet eiendommer, administrere kontoen din og utføre oppgaver som vil gjøre ditt nettsted utføre jevnt.
  8. Fullføre dette prosjektet ved å klikke på Publiser-ikonet. SiteKreator vil nå vert for nettstedet, og oppmuntre til trafikk til ditt nettsted. Hjelpe prosessen sammen ved å sende ut e-poster til de i nettverket ditt for å informere dem om nytt nettsted. Gi ut nettadressen og du er ferdig.

Siden dette er en gratis-konto, er det ingen widgets, RSS-feeds og andre fildelings-alternativer tilgjengelig fra ditt nettsted. Likevel tilbyr SiteKreator en god avtale for noe mer enn en Internett-tilkobling og datamaskinen.