O2e

Hvordan lage en iMovie kontinuerlig loop på en mac

iMovie er et videoredigeringsprogram for Mac-maskiner

iMovie er et videoredigeringsprogram for Mac-maskiner. Programmet er også tilgjengelig på iPhone 4 og fjerde generasjon av iPod Touch. Du kan redigere hjemmevideoer og filmer på iMovie, slik at du kan legge til andre komponenter som tekst, bilder og musikk. Du kan lage din filmavspilling på datamaskinen kontinuerlig loop slik at du ikke trenger å spille av filmen om og om igjen manuelt.

Finn ut hvordan du kan lage en iMovie kontinuerlig sløyfe på din Mac ved å følge trinnene som er angitt nedenfor:

  • Åpne og komprimere filmen. Åpne iMovie video som du ønsker å spille på sløyfe i datamaskinen. Åpne "Share" alternativet i iMovie, og velg 'Quicktime'. Det neste trinnet er å komprimere filmfilen. Velg komprimering du vil bruke for filmen din og klikk på "Share". Gi en tittel for filmen og lagre filen. Ikke glem hvor du lagrer den nye videofilen. Vent til filen er ferdig kopiering.
  • Lansere den nye kopien av filmen. Når kompresjon er fullført, åpne Quicktime-fil som du nettopp opprettet. Det vil nå bli spilt med Quicktime. Gå til Vis-menyen og en rullegardinmeny vises. Velg alternativet 'Loop' blant valgene på rullegardinmenyen. Etter å ha klikket på alternativet, kan du allerede spille av filmen med QuickTime. Filmen starter automatisk etter det ender.

Hvordan lage en imovie kontinuerlig loop på en mac. Åpne og komprimere filmen.
Hvordan lage en imovie kontinuerlig loop på en mac. Åpne og komprimere filmen.

Nå vet du hvordan du gjør en iMovie på loop med din Mac. Det er mange andre ting du kan gjøre med iMovie. Hvis du bruker iMovie er nytt for deg, kan du lese noen elektronisk opplæring som du kan bruke, slik at du kan få mest mulig ut av iMovie-programmet. Du kan se noen online tutorials på nettsteder som er gitt nedenfor.

  • Apple - Dette er den offisielle nettsiden til Apple hvor du kan finne iMovie tutorials. Det er nok av temaer som du kan velge mellom, slik at du kan begynne å lage filmer med iMovie. Noen av temaene som inngår i tutorials begynner et prosjekt, dele filmer og mange flere. Veiledningene komme med tips og trinnvise instruksjoner slik at de er enkle å følge.
  • iMovie Grunnleggende Tutorials - Denne nettsiden har iMovie grunnleggende opplæring som du kan bruke hvis du er en nybegynner. De grunnleggende nivå tutorials på nettstedet fokus på 7 emner - spille inn videoer, skjæring og arraning klipp, overganger, legge til musikk og effekter, legge til titler og kreditter, overføre videoer til tape og eksportere filmen til Quicktime.
  • iMovie Tutorial Linker - Dette nettstedet gir en oversikt over iMovie opplæringen linker som du kan få tilgang på nettet. De fleste av tutorials som du kan finne på nettstedet er gratis. Bla gjennom alle tutorials for å lære om hvordan du kan gjøre bruk av iMovie for å forbedre dine hjemmevideoer.


Dette er noen av de nyttige ressurser som du kan bruke når du arbeider med iMovie-programmet.