O2e

Hvordan lage en online skriver profilen

Elektronisk innhold skriving er blitt en effektiv og stabil måte å tjene penger uten å gjøre mye mer enn å bruke fantasien, forskning og skriveferdigheter. Noen mennesker har allerede skiftet fra å jobbe en vanlig jobb å skrive innhold. Lønnen er stor, og de slipper å forholde seg til sjefer lenger. Men før de nådde denne statusen for finansiell stabilitet, hadde disse forfatterne å jobbe fra bakkenivå bygge sin online skriver profil og omdømme. Det tar tid og mye hardt arbeid.

Start en blogg

Hvordan lage en online skriver profilen. Start en blogg.
Hvordan lage en online skriver profilen. Start en blogg.

Start en blogg. Den første og enkleste måten å bygge en online skriver omdømme er ved å starte en blogg. Registrer deg for en gratis blogg-konto på blogger.com eller wordpress.org og begynne å skrive. Området er lett å organisere og designe med alle brukervennlige verktøy som du kan bruke til jazz nettstedet. Sett navnet på bloggen din og design det basert på det generelle temaet du ønsker. Så snart du er ferdig med å designe bloggen, begynne å skrive nytt innhold. Vær kreativ og skrive nye artikler daglig. Sørg for å invitere dine venner til å lese noen av tingene du har skrevet. Ettersom ukene går, vil folk begynne å søke emner som du kanskje har skrevet. Bloggen din vil bli vist i disse søkene og flere besøkende vil bli dirigert til lese ting. Når du har en jevn strøm av trafikk og lesere, kan selskapene trekke deg til å skrive ting for dem. Tenk å få betalt for å skrive anmeldelser om visse produkter.

Send inn artikler

Sende inn artikler. Artikkelen innsending kataloger er gode steder å laste opp artikler som du ønsker å dele for å få flere lesere og øke din online skriver omdømme. Søk etter artikkelen kataloger som ezine.com og articlebase.com og opprette en gratis konto og profil. Last opp et bilde og en kort skrive opp om deg. Begynn å skrive når du kan og laste inn artikler til disse katalogene. Lesere testamenter søker på ulike emner, slik hvis artikkelen har et mer populært tema i tankene, vil da flere lesere se artikkelen og selv vurdere det. Sørg for å inkludere lenker til andre artikler og til bloggen din. Dette vil øke omdømme og føre flere lesere til bloggen din.

Få freelance skriver jobber

Få freelance skriver jobber. Når du har etablert en slags online tilstedeværelse som fokuserer på det du skriver, prøv å få noen freelance skriver jobber på steder som elance.com og odesk.com . Opprett en konto og profil og begynne å søke om de mange skriving muligheter på disse nettstedene. Hvis en klient finner du interessant og ber om eksempler på arbeid, gi ham linker til din blogg og artikkelen innleveringer. Hvis han liker arbeidet ditt, vil han betale deg for å skrive ting for ham. Skrivingen satsen kan være lav på denne tiden, men med nok fornøyde kunder og positive vurderinger, kan du begynne å kreve høyere priser for dine skriveferdigheter.

Skriv en e-bok

Start en blogg. Sende inn artikler.
Start en blogg. Sende inn artikler.

Skriv en e-bok. En annen måte å drastisk øke din skrive rykte på nettet, er å skrive en e-bok og dele den eller selge den. Bruk en PDF forfatter til å skrive boken og ha det profesjonelt redigert. Når boken er ferdig, sender det til folk hvis du vil dele den gratis. Hvis du ønsker å tjene penger, kan du prøve å selge den på eBay eller lage en nettside som inneholder det. Senere, hvis boken er god, vil du motta en masse buzz gjennom online vurderinger, og dette kan få navnet ditt der ute.

For å øke din online skriftlig profil, kombinerer disse strategiene, og toppen av det hele ved å markedsføre arbeidet ditt og navnet gjennom sosiale medier som Facebook og Twitter. Disse kan føre mer trafikk til din blogg og artikkelen innleveringer.