O2e

Hvordan lage en prank anrop

Innse det: Vi har alle en indre Bart Simpson som nyter noe mer enn å plukke opp telefonen for å prank ringe en nemesis, en co-worker, en lærer, en godtroende venn, bartender på den lokale tavernaen ... og når målet ditt faller for ruse, er det få magen ler mer gledelig. For å utføre den perfekte prank anrop, følger disse raske, enkle trinn for å holde det kort, søt, morsom, og fremfor alt, untraceable!

Hvordan lage en prank anrop. Øve, øve, øve.
Hvordan lage en prank anrop. Øve, øve, øve.

 1. Øve, øve, øve. Ashton Kutcher starter ikke en forseggjort Punk'd prank uten noen foreløpige planlegging, gjør han vel? Det siste du ønsker å gjøre er å høre stemmen på slutten av linjen si, "Hallo?" og har ingenting forberedt. Med mindre du er Robin Williams, hjernen sannsynligvis ikke fyre av vitser som en maskin skyter kuler, så har ditt materiale utarbeidet på forhånd. Dette leder oss til ...
 2. Gjør det verdt innsatsen. Hvis du kommer til å prank noen med, "Er ditt kjøleskap kjører?" eller noen andre forhistoriske nugget fra stumfilm era, deretter lagre din tid og energi. Vitser som disse (eller verre, knock-knock vitser) er bare halt. Virkelig gå til balltre her og rotet med noens hode. Ikke cop-kall eller ambulanse-inducing galskap, men litt. Slik som dette:

Kjenn din fiende. Se

 • Kjenn din fiende. Se, ringer eldre og fører dem på er rett og slett bety. Dette er ment å være morsomt for deg, så sørg for at målet er sunt, noe mentalt stabil, og har en følelse av humor (om du på et senere tidspunkt, velger du å avsløre deg selv som gjerningsmann av samtalen). Det siste du ønsker på din samvittighet er sjokkerende / goading / manipulere noen til et hjerteinfarkt / tilpasning av vold / psykisk sammenbrudd. Minst, håper jeg det er det siste du ønsker. Greit, du har din litt ned kaldt, det er morsomt som faen, og du er klar til å ringe dine mål nummer. Hva neste?
 • Installer stjerne. Asterisk er en åpen kildekode telefon applikasjoner verktøykasse som gir deg uber-makt over telefonen, slik at du kan gjøre morsomme ting som masquerade innringer id. Men hvis det er et prosjekt for en annen dag, minst dial "* 67" før du ringer. Ringer dette nummeret koder nummeret ditt som "privat" i ditt tilfelle målet har oppringer-ID. Du ønsker ikke å gi noen en heads-up som det er deg, eller evnen til å ringe tilbake og tygge deg en ny en for å rote med hodet og kaste bort sin tid! Ok, linjens ringer ... det er plukket opp ... så nå bør du:
 • Endre stemmen din. Dere har gått gjennom bryet med å sørge for at de ikke kjenner nummeret ditt, så ikke levere prank med Vanlig tale. Ja, er du sannsynligvis ikke Frank Caliendo eller Hank Azaria, men sjansene er på enkelte punkt, har du slått ut noen morsomme-klingende dialekt eller tråkkfrekvens å gjøre noen andre til å le. Selv om det var (sukk) Borat eller Austin Powers. Så bruk denne ferdigheten her for å holde ruse spille så lenge som mulig. De selger leketøy stemme modulatorer å endre stemmen din til Darth Vader. Hvis dette prank er viktig nok for deg (eller du planlegger å gjøre denne typen ting som en full-time hobby), gaffel ned noen dollar for at bad-boy skjule din stemme.
  Du gjør noe for nå. Flott. Det er komedie gull! Bare sørg for å ...

 • Vær rask. Hvis poenget av prank din tar mer enn et par sekunder for å komme til, sjansene er du kommer til å få hengt opp på. Så komme til hjertet av saken og bli ferdig med det. Jo raskere du er, jo raskere du er av telefonen og få en god latter ut av det selv! Og hvis prank var god nok til å gjøre deg til å le første gangen, forhåpentligvis du hadde framsyn å:
 • Ta det opp! Hvem vet? Kanskje du er den neste Jerky Boy. Du vil være en titan av underjordiske prank ringe kassetter. Vent - ingen lytter til kassetter lenger, gjør de? Nåvel. Du kan fortsatt underholde deg selv uendelige! Akkurat som Wanda Sykes:

  Kjenn din fiende. se. Gjør det verdt innsatsen.
  Kjenn din fiende. se. Gjør det verdt innsatsen.

  http://www.davezilla.com/mp3/conjugal_visit.mp3

 • Gratulerer

  Gratulerer! Du har trukket ut en vellykket prank ved å være forberedt, kjenne ditt publikum, og holde det kort og konsis. Fråtse i geni din, skål selv, og la fantasien løpe løpsk med tanker om nemesis din banning, rødmende, stomping på plass, ringer hodet, og alle andre slags uro takket være dine gale ferdigheter. Bart Simpson hilser deg!