O2e

Hvordan lage en signal booster for wifi gratis

WiFi-dekning kan være et problem i ditt hjem installasjon

WiFi-dekning kan være et problem i ditt hjem installasjon. I stedet for å kjøpe en signal booster, kan du velge å lage din egen. Her er fremgangsmåten på hvordan å lage deg egen signal booster.

Hvordan lage en signal booster for wifi gratis. Få en kopi av en WiFi signal booster mal.
Hvordan lage en signal booster for wifi gratis. Få en kopi av en WiFi signal booster mal.

  1. Skaffe materialer som trengs når du oppretter en hjemmelaget signal booster for WiFi. Kontroller at du har godt med en saks, kniv eller barberblad, aluminiumsfolie og lim.
  2. Få en kopi av en WiFi signal booster mal. Du kan få en kopi av mønsteret fra freeantennas.com for Parabolic Reflector V2. Endre størrelsen på bildet slik at det passer signalet boost du vil ha. Den opprinnelige størrelsen malen har er for et signal løft på opp til 9db. Hvis du ønsker et signal løft på opp til 12 db, ville det være best å endre størrelsen på malen to ganger sin opprinnelige størrelse.
  3. Skriv ut WiFi signal booster mønster. Skriv ut malen på en holdbar papir som et fotopapir eller papp papir.
  4. Ta mønsteret ut av kartongen papir. Skjær forsiktig malen ved hjelp av en saks ut av papp papir. Deretter som angitt av indikatorene på mønster, kuttet de seks seksjoner som designet. Når du kutter ut de seks delene av signal booster, ville det være best å bruke en kniv eller barberblad enn å bruke en saks. Være svært årvåken hvis du bruker en kutter da dette kan skade fingrene.
  5. Coat signalet booster mønster med lim. Lett spre limet på mønster og fortsette å gjøre det neste trinnet.
  6. Innhylle signalet booster mønster med aluminiumsfolie. Etter belegg signalet booster mønster med lim, lett plassere aluminium mot den. Banke lett på aluminiumsfolie for å feste den på papp papir med bruk av lim belegg du brukte tidligere.
  7. Sikre kuttet ut deler av mønsteret med aluminiumsfolie. Enfold segmentene med aluminiumsfolie. Sørg for å dekke mønsteret med folie eller annet, vil ytelsen til hjemmelaget signal booster ikke være så effektiv som den var ment å bli. Når malen er helt dekket med folie, fortsetter du med neste trinn.
  8. Gjenta trinnene over for å produsere så mange signal boosters etter behov. Etter som, plassere den nylig hjemmelaget signal booster langs sted der du hva WiFi signal som skal forsterkes. Først, ville du trenger for å plassere booster på den trådløse ruteren antenne. Etter som, ville du trenger å sikte plassering av booster i retningen hvor du vil at WiFi signal å bli styrket, helst i den retningen der datamaskinene er plassert.

Når du gjør det, plasserer booster på et annet sted der du vil signalet som skal forsterkes. Som på terrassen eller kjøkken.