O2e

Hvordan lage en skjermsparer for vista

Skjermsparere ble utviklet for å hindre eller forsinke fosfor innbrenning som skjer med katodestrålerør (CRT) og plasma-skjermer eller skjermer etter langvarig visning av statisk eller ikke-bevegelig bilde. Hvordan dette resulterer da forlenget statisk bilde reduserer lysstyrken av fosforet, noe som fører til en spøkelsesaktig bilde eller en skjerm av skygger. Men i denne alderen når CRTer er ikke lenger standard skjermer brukes, skjermsparere laget og brukt enten til underholdning eller enda bedre, for å sikre sikkerheten til brukerens data når han tar en pause fra datamaskinen terminal. Dette er fordi noen skjermsparere er programmert til å be om passord før brukeren er i stand til å gjenoppta arbeidet igjen.

Alle operativsystemer-Macintosh, Windows eller Linux, har bestemmelser for skjermsparere. Skjermsparere kan lastes ned gratis eller med en liten avgift, og noen allerede kommet forhåndsinstallert inn i datamaskiner. Flere nettsteder tilbyr gratis skjermsparere. Eksempler er www.8screensavers.com og www.screensavers-tlc.com. Men hvis du føler at du ikke har funnet den rette skjermsparer du kan alltid velge å lage en! Ja, du hørte riktig. Du kan tilpasse din egen skjermsparer til ditt hjerte innhold. Du kan sette din favoritt bilder av kjære, støttende familier, pålitelige venner, steder reist, kulturer erfarne, viktige hendelser fanget på film, og omtrent alt under solen og la disse alternere som den tilpassede skjermsparer. Hva er enda bedre er at du kan diktere hvor fort disse bildene skal vises på skjermen, og hvor lang tid før maskinen går i skjermsparingsmodus.

Å gjøre bildet ditt fylt skjermsparer i et Microsoft Vista operert datamaskin, er alt du trenger å gjøre er å følge disse få enkle trinn:

  • Først må du slå på datamaskinen og vent til operativsystemet er lastet inn.
  • Skulle du ha noen passord, logg inn og vente til skrivebordet fullt laste seg selv.
  • Deretter klikker du på "Start"-knappen og se etter "kontrollpanel" på høyre kolonne.
  • Velg "Control Panel" og dobbeltklikk.
  • Nå bør du ha lansert "kontrollpanel" skjerm rett foran øynene dine.
  • Se etter "utseende og tilpassing" link eller noen ganger bare "personalisering" i "kontrollpanel"-vinduet og dobbeltklikk på den.
  • Et nytt vindu vil bli lansert.


I den nye skjermen merket som "personalisering"

Hvordan lage en skjermsparer for vista. I den nye skjermen merket som "personalisering".
Hvordan lage en skjermsparer for vista. I den nye skjermen merket som "personalisering".

I den nye skjermen merket som "personalisering", se etter skjermsparer ikonet ved den nederste og lengst til høyre område. Klikk på "skjermsparer" tekst linken og du vil bli brakt til et nytt vindu merket som "Screensaver innstillinger". Fortsett til drop-down menyen og velg "bilder". Ved siden av rullegardinmenyen, klikk på "innstillinger". På denne tiden, en ny skjerm merket som "Photo Screensaver innstillinger" vil igjen bli lansert. Klikk på "Browse" og en liste over mapper vises. Velg mappen der du vil importere bilder for skjermspareren. Juster hastigheten at bildene vil bli endret / vises på skjermen ved å klikke på drop-down kategorien "lysbildefremvisning hastighet". Velg mellom tre: treg, middels, rask. Til slutt klikker du "lagre" for å lagre arbeidet ditt. Så går du tilbake til "skjermsparer innstillinger" klikker "Apply" for å endelig oppleve ditt bilde fylt skjermsparer!