O2e

Hvordan lage en spilleliste i Roxio

Roxio er et populært programvareprodusenten som skaper programmer som du kan bruke til å brenne CDer og DVDer samt spille ulike typer medier. Hvis du har en Roxio-spiller, kan du lage en spilleliste som vil spille musikk av ditt valg fra biblioteket. Her ser du hvordan.

Hvordan lage en spilleliste i Roxio. Legg til musikk.
Hvordan lage en spilleliste i Roxio. Legg til musikk.

  1. Legg til musikk. Start med å legge musikk til datamaskinen. Du kan gjøre dette ved å rippe musikk fra CD, eller ved å laste ned musikk fra internett. Hvis du vil rippe musikk fra CD, kan du bruke Roxio DVD-og CD-ripper til å gjøre dette. Lagre all musikken i musikkmappen som ligger på datamaskinen. Dette vil vanligvis være til stede som en link eller snarvei i startmenyen, men du kan også finne den i Min datamaskin-kategorien.
  2. Åpne AudioCentral. AudioCentral er musikkspilleren funksjon av Roxio programvare. Du finner dette ved å åpne programmet. Programmet vil vanligvis ha en snarvei i skrivebordet, som er igjen som standard på skrivebordet når du først installere programvaren. Hvis du har fjernet en snarvei på skrivebordet, kan du også finne Roxio program i programlisten. Når programmet er åpent, kan du søke etter spilleliste visning ved å klikke på AudioCentral knappen som er funnet på toppen av brukergrensesnittet.
  3. Opprett spilleliste. For å opprette en spilleliste, må du klikke på knappen som sier "Vis spillelister." Dette vil vise de eksisterende spillelistene, og vil tillate deg å også lage din egen ved å trykke på "Opprett en ny spilleliste"-knappen. Søke etter denne knappen i menyen i spilleliste.
  4. Legge til elementer. Å fylle opp din spilleliste med musikk, må du velge "Legg til spor i spillelisten"-knappen funnet sted i nærheten av Roxio spillelisten. Ved å trykke på knappen, vil du kunne se en liste over sanger som er lagret i Musikk-mappen. Velg så mange sanger som du ønsker å sette i spillelisten din. Du kan også opprette flere spillelister for ulike anledninger, temaer eller stemninger. Du kan opprette en egen spilleliste som du kan bruke mens du arbeider og annen spilleliste for mens lounging rundt huset. Du kan også lage spillelister basert på sjanger. Du kan også lage en spilleliste for nye nedlasting av musikk og ny musikk som du har rippet fra CD-er.
  5. Spille listen. Når du har opprettet din spilleliste, kan du få tilgang til disse ved å gå til Audio Sentral-funksjonen og trykker på spillelisten av valget. Du vil også ha flere andre alternativer, for eksempel shuffling musikken i spillelisten, eller sette spilleliste på repeat slik at musikken kan spilles på nytt etter at spillelisten er ferdig hele settet. Dette er spesielt nyttig hvis spillelisten kun har flere elementer i det.

Roxio programvare ikke bare gi måter å brenne, rippe og spille av digitale filer. Gjennom disse trinnene, bør du også være i stand til å lage dine egne spillelister for enhver anledning, humør og tema.