O2e

Hvordan lage en tilpasset banner for bloggen din

Opprette en tilpasset banner for bloggen din er en flott måte å vise frem din individualitet på nettet. En tilpasset banner for bloggen din kan gjøres på kort tid. Her er hvordan du gjør det på Adobe Photoshop CS3.

  1. Plukk ut et bilde for å bruke for den tilpassede banner. Skure nettet for den mest ideelle bildet for bloggens tema. Pass på at du ikke får noen bilder med opphavsrett. Last ned sa foto og etiketten og butikk i den aktuelle mappen. Et annet alternativ ville være å bruke dine egne lager bilder som er lagret på datamaskinen.
  2. Lansere Adobe Photoshop på PC-en. I Windows klikker du på Start og deretter Alle programmer. Fra brusende listen velger Adobe Photoshop CS3. På Mac, klikk på Programmer-mappen fra dock og klikk på det blå-farget Ps ikonet.
  3. Satt størrelsen av bildet i Photoshop. \ Klikk på kategorien Fil på Photoshop vinduet og velg New etterpå. Skriv inn et navn for denne egendefinerte banner filen i Navn-feltet. Fortsett til Preset: seksjonen og velg Tilpass fra rullegardinmenyen. Bytt til den foretrukne bredde og høyde innstillinger og velge piksler som måleenhet. Når dette er gjort, lukke dialogboksen ved å klikke på OK.
  4. Åpne bildet på Photoshop og begynne å redigere bildet. Klikk på Fil og velg Åpne fra menyen. Fra dialogboksen Åpne, naviger til mappen som inneholder ditt valg foto og dobbeltklikk på den for å avsløre listen. Marker bildet ved å merke det og klikke på Åpne. Nå, for å passe på bildet, gå til Workspace ruten og høyreklikk på bildets miniatyrbilde. Derfra velg Duplicate Layer for å gjøre et annet lag. Gi denne på Duplicate Layer dialogboksen og klikk på OK. Klikk på Rediger-fanen etterpå og klikk på Transform og deretter Scale. Dra håndtaket boksene til høyre og til venstre, eller mot toppen eller bunnen for å tilpasse bildet til den forhåndsinnstilte pixel størrelse. Når dette er gjort, trykker du på Enter for at endringene skal gjelde. Hvis du ønsker å sette i bakgrunnsfargen, klikker på fanen Velg og deretter Alt fra menyen. Nå, gå til fanen Rediger og velger Fill. Utvide menyen under Innhold og velg Color å velge en ønsket fargetone. Når dette er gjort, klikker du bare på OK, og deretter OK en gang til og den valgte fargetonen vil bli gjort bildet.
  5. Sette tekstene i banneret. Lag et nytt lag ved å klikke på Opprett en ny layer knappen under Workspace-ruten. Nå, klikk på Vindu-fanen og velge Character fra listen. Velg ditt valg av skrifttype og sette sin størrelse og farge. Klikk på Type Tool etterpå og holder markøren over bildet. Begynn å taste inn ønsket tekst på bildet. Bare dra og slipp tekster å plassere riktig i banneret.

Hvordan lage en tilpasset banner for bloggen din. Plukk ut et bilde for å bruke for den tilpassede banner.
Hvordan lage en tilpasset banner for bloggen din. Plukk ut et bilde for å bruke for den tilpassede banner.

Nå er alt du trenger å gjøre for å redde denne skikken banner vinduet ved å klikke på Fil og Lagre. Du kan da ha det lastet opp en gang logget inn på bloggen din konto.