O2e

Hvordan lage en tittel siden i Microsoft Word

Tittelsiden eller forsider er det første vi satt våre øyne på når vi ser på papir presentasjoner. Microsoft Word 2007 kan bidra til å gjøre papir presentasjoner ser mer profesjonelt fordi det er over 10 forsidekommentar design maler tilgjengelig til din disposisjon. Her er hvordan du kan lage en tittel siden i Microsoft Word:

Trekk opp dokumentet som trenger en tittel siden.
Opprett en ny fil eller åpne et eksisterende dokument, hva trenger en tittel side lagt til.

Åpne forsiden gallery.To gjøre dette

Hvordan lage en tittel siden i Microsoft Word. Trekk opp dokumentet som trenger en tittel siden.
Hvordan lage en tittel siden i Microsoft Word. Trekk opp dokumentet som trenger en tittel siden.

Åpne forsiden galleriet.
For å gjøre dette, klikk på "Sett inn"-kategorien fra båndet. Under den første delen kalles "Pages", vil du se det første ikonet merket "forside". Klikk på rullegardinpilen ved siden av ikonet, og du vil se et galleri av forskjellige stiler av tittelsider. Velg den du foretrekker, og som standard vises det i begynnelsen av dokumentet, men du kan alltid høyreklikke på den valgte forsiden design, og velge hvor det vil bli satt inn i dokumentet. Etter at forsiden er brukt, kan du legge detaljene for papir presentasjon og redigere skriftstil, størrelse, farge og bilder hvis det er noen.

Lagre tittelen siden du opprettet som en mal for fremtidig bruk.
Etter at du har tilpasset utformingen av den valgte forside, kan du lagre den for fremtidig bruk. Alt du trenger å gjøre er å markere eller velge hele forsiden, gå tilbake til "Insert"-fanen på båndet, klikk 'forside' fra 'Sider' delen og ned under etter forsidemalene, klikk på ' Lagre markering for forside Galleri '.

Endre forsiden design til ditt hjerte innhold.
Ikke fornøyd med design som du har valgt? Ombestemt deg og vil ikke trenge en tittel side for papir presentasjon? Det kan lett bli løst av, igjen, klikke på "Insert"-fanen på båndet, klikke på 'forside' og rett under galleriet på tittelsiden design, klikke på alternativet "Fjern Current forside '. Nå trenger du ikke har noen forside, og det er opp til deg om du vil velge en annen utforming fra galleriet.

Åpne forsiden gallery.To gjøre dette. Åpne forsiden galleriet.
Åpne forsiden gallery.To gjøre dette. Åpne forsiden galleriet.

Etter at du er ferdig med å redigere innholdet på forsiden, må du huske å lagre endringene du har gjort. Nå som du har lagt til en forside på papir presentasjon, det ser mer profesjonelle og kreative.