O2e

Hvordan lage en VCD - film fra en Sony Handycam

Fikk du en Sony Handycam til jul? Heldig du

Fikk du en Sony Handycam til jul? Heldig du! Nå hvordan den skal brukes til sitt maksimale potensial? Først av alt, er det viktig at du leser bruksanvisningen som følger med Handycam. Dette vil gi deg detaljerte instruksjoner om hvordan du skal bruke den nye gadget. For å gjøre læringen enklere for deg, ta deg tid til å eksperimentere med de forskjellige kontrollene for å se selv hvordan de fungerer.

Det er mange Sony Handycam-modeller på markedet i dag, og de fleste av dem skryte av slike funksjoner som optisk Steady Shot for ristekorrigering, Ansiktsgjenkjenning for høy kvalitet ansikts-funksjonen opptak, Uthevet avspilling for enklere og mer effektiv redigering (komplett lydspor med musikk) , og berøringspanelet som hjelper deg å velge de riktige kontrollene bedre ved å trykke på den aktuelle området i skjermen. Uansett hvilken modell du har, men det er nesten alltid trygg på at du vil være i stand til å lære å bruke det uten problemer.

Hvordan lage en VCD - film fra en sony handycam. Sett inn en kassett i kameraet.
Hvordan lage en VCD - film fra en sony handycam. Sett inn en kassett i kameraet.

Hvis du ønsker å se forenklede og generelle instrukser om hvordan å lage en VCD-film fra en Sony Handycam, les videre:

  1. Sett inn en kassett i kameraet. En Mini DV-bånd bør passe Handycam. Hvis du ikke er sikker, kan du ta med Handycam med deg til elektronikk butikken og spørre med attendent hva slags tape du trenger.
  2. Slå på kameraet. På-knappen skal være fremtredende vises, uansett hvilken modell du har. Pass også på at du fjerner dekselet.
  3. For å gjøre det enklere å registrere, åpne mekanismen som har LCD-skjermen. Du vil være i stand til enkelt å se hva du filmer.
  4. Trykk på "Record"-knappen. Du ville vite at du spiller hvis du ser en rød indikator på skjermen. Når du ønsker å stoppe innspillingen, bare trykk på opptaksknappen igjen.
  5. Vet at det er andre effekter og funksjoner som du kan integrere mens filming. Å vite hvordan du bruker dem bør du igjen, ta kontakt med brukerhåndboken. Du kan også gå til offisielle Sony Handycam nettside for gratis tutorials tilbys der.
  6. Når du har din video spilt inn, kan du koble videokameraet med datamaskinen ved hjelp av kablene som fulgte med Handycam. Lagre filen på skrivebordet slik at du får tilgang til den lett.
  7. Du kan redigere video ved hjelp av Windows Movie Maker. For tips og tips om hvordan du kan gjøre dette, sjekk ut nettsteder som offisielle Microsofts nettsted .
  8. Når du har redigert videoen, kan du brenne det på en CD. Sørg for at du har Nero StartSmart. Når du har det du kunne lett følge brukervennlige instruksjoner til å brenne CD.

Det du har det

Det du har det! Dette er noen av de svært enkle trinn for å lage en VCD-film fra Sony Handycam. Ikke nøl med å eksperimentere litt, slik at du kan finne en stil unikt din egen. Mest av alt, ikke glem å ha det gøy mens du lager dine videoer! Lykke til!