O2e

Hvordan lage et bilde ser gamle bruker adobe photoshop

Adobe Photoshop kan gjøre underverker med bildene dine

Adobe Photoshop kan gjøre underverker med bildene dine. Du kan legge farge til opprinnelig svart-hvitt bilder, gi et bilde ulike sett av bakgrunn og designe din bilde men du ønsker den skal se ut. Med teknologien nå, egentlig, det er ingenting du ikke kan gjøre.

Hvordan lage et bilde ser gamle bruker adobe photoshop. Adobe Photoshop kan gjøre underverker med bildene dine.
Hvordan lage et bilde ser gamle bruker adobe photoshop. Adobe Photoshop kan gjøre underverker med bildene dine.

Hvis du ønsker å vite hvordan å lage et fotografi ser gamle med bruk av Adobe Photoshop, bare lese følgende trinn.

1. Til å begynne med dette prosjektet, vil du trenge følgende:
  • til bilder
  • en datamaskin skanner (hvis bildene dine er utskrifter)
  • Adobe Photoshop program

2. Først skanne bildene du ønsker å redigere, dersom disse er i hardt kopi. Hvis disse er digitale, så plugge inn minnekortet eller hente filer fra harddisken din. Når de har alle blitt overført til datamaskinen, importerer dem til Adobe Photoshop program.

3. Når du har alle bildene du vil ha, velger de som er i farger, hvis de er ennå ikke i svart og hvitt. Du trenger å redigere det å bli svart og hvitt. For å gjøre dette, gå til Image> Mode> Gråskala. Det burde gi deg en svart-hvitt-versjon av den tidligere farget bilde.

4. Nå må du gå til Image> Mode> og velg deretter Duotone. Dette bør gjøre en Monotone innstilling med forvalg som svart.

Hvordan lage et bilde ser gamle bruker adobe photoshop.
Hvordan lage et bilde ser gamle bruker adobe photoshop.

5. Etter som du må endre type innstillingene til Duotone. For å gjøre dette, må du velge boksen som er farget svart rett ved siden Ink 1. Nå må du velge en varm brun skygge.

6. Deretter må du velge en lysere nyanse av varm brun. Du vil finne valg av farger rett ved siden Ink 2. Deretter velger du OK og deretter en gang til.

7. Se på bildet ditt. Det må kanskje ha en bit av kontrast lagt til. Å gjøre de justeringene selv, velger Image rullegardinmenyen, klikk deretter på Justeringer> lysstyrke / kontrast.

8. En pop-up boksen skal vises på skjermen. Dette vil la deg justere lysstyrken på bildet. Hvis bildet er for mørkt, kan du øke lysstyrken ved å sette den i trinn på 10 over 0. Hvis bildet er for lyst, kan du redusere lysstyrken ved å sette den i trinn på 10 under 0. Sluttresultatet skal være et bilde som ikke er for mørk eller for lys.

9. Alternativene for å justere kontrastnivået for bildet vil også vises i samme pop-up boksen. Det må være en tydelig forskjell mellom høylys og skygger i bildet. Du kan justere kontrasten for bildet ved å sette den i trinn på 10 over 0. Du vil ha oppnådd en god sepia fotografi hvis det er hvite striper, hvis skygger er en dyp mørk brun skygge og alle de brune toner er åpenbare.

Nå som du har oppnådd et fotografi som er sepia, så det bør allerede ser gamle. Du kan allerede gjøre det samme takt med de andre, og deretter skrive dem ut.