O2e

Hvordan lage et kort på microsoft ord

Hvilken bedre måte å uttrykke tanker og følelser til familie og nære venner under spesielle anledninger enn med å bruke kort? Det er enda bedre hvis du lage en selv å gjøre det mer personlig. Med litt kreativitet kan du lage fantastiske gratulasjonskort å sende ut til folk som står nær deg, og du kommer til å spare også.

Opprette én eller flere kort for å gi ut kan gjøres ved hjelp av en datamaskin program som Microsoft Word.

Microsoft Word er svært vanlig og populært. Det er inkludert i MS Office-programvare pakke som du kan få fra hvilken som helst datamaskin butikker.

Å lage et kort med Microsoft Word er raskt og enkelt. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan det gjøres.

 • Materialer du trenger:
   • Stasjonær eller bærbar datamaskin
   • Microsoft Word-programmet
   • Skriver

  Kom i gang

 • Komme i gang. Start Microsoft Word-programmet på datamaskinen. I øvre venstre hjørne av skjermen, klikk på Fil-menyen og klikk "Ny" for å åpne en blank side.
 • Angi marger. Hvis du bruker versjon 2007 av Microsoft Word, klikk på "Page Layout", og deretter "margin". For eldre versjoner, klikk på Fil-menyen igjen. Fra listen over kommandoer som vises, velger du "Page Set-up", deretter "Marger". Dette vil presentere marginnstillinger dialogboksen. Her kan du konfigurere hvor stor du vil marginen for kortet ville være. For mer plass til å dekorere kort, setter øverst, nederst, til venstre og høyre marg til en tomme.
 • Velg en skrift og skriftfarge. På toppen av skjermen, vil du se en drop-down boks, vanligvis viser "Times New Roman" som standard. Klikk på drop-down boks er pil ned for å velge mellom de forskjellige skrifter. Det er også mulig å laste ned fonter over Internett og installere dem på datamaskinen. Nær skriften listen, vil du se et bilde med bokstaven "A" og en farget linje under den. Klikk på dette bildet for å velge farge på teksten du vil bruke for kortet ditt.
 • Plassere bilder. Plasser markøren der du vil at bildet skal plasseres. Klikk på "Insert"-kommandoen, "Bilde", og deretter "Fra fil". Et nytt vindu skal dukke opp på skjermen som viser de ulike fil kataloger på datamaskinen. Finn bildene du vil plassere på kortet ditt.
 • Skriv inn din dekker meldingen. Skriv inn en melding på kortdekselet. Du kan konfigurere skriftstørrelsen med drop-down boksen ved siden av skriften bar.
 • Plasser kort melding. Skriv inn meldingen du vil for innsiden av kortet. Trykk på "Enter"-knappen på tastaturet til du kommer til andre siden av dokumentet. Juster din melding til midten av siden. Fortsett å trykke på "Enter"-knappen hvis du ønsker å flytte meldingen lenger ned på siden.
 • Skriv ut kortet. Kontroller at en er papir på skriveren, og at skriveren er riktig koblet til datamaskinen. Klikk på "File"-menyen og deretter "Skriv ut". Still skriverinnstillingene til å skrive ut bare den første siden av dokumentet. Trykk "OK". Deretter bruker den samme ark der den første siden er skrevet ut, legger den tilbake på skriveren. Denne gangen sørge for at det er orientert på en slik måte at utskriften vil være på innsiden del av kortet ditt. Igjen, trykker du "Fil"-menyen og "Skriv ut". Angi at skriveren skal bare skrive ut den andre siden.


Hvordan lage et kort på microsoft ord. Materialer du trenger.
Hvordan lage et kort på microsoft ord. Materialer du trenger.

Det er også mulig å sende kortet online ved å sende det som e-postvedlegg. Eller du kan få ekstra kreativ ved å legge til flere embellishments til trykt kortet. For å gjøre kortet skiller seg ut, bruke en farget skriver.