O2e

Hvordan lage et notat i Microsoft Word 2000

Microsoft Office er ikke nummer én desktop publishing verktøy for ingenting. Det gjør bruk av universelt kompatible filer, det er lett å bruke, er grensesnittet enkelt å bruke og tiltalende, og den største grunnen til at de er så populære? De kommer sammen med nesten alle datamaskiner du kjøper.

Men alle fleiper side

Hvordan lage et notat i microsoft word 2000. Men alle fleiper side.
Hvordan lage et notat i microsoft word 2000. Men alle fleiper side.

Men alle fleiper side, er Microsoft Office ansett som den beste blant DTP-programmer, og den mest brukte er Microsoft Word fordi det er i utgangspunktet en skrivemaskin med bedre kommandoer og kontroller. Nesten alle bruker Microsoft Word fra profesjonelle forfattere til studenter til kjendiser til verdens ledere og brukes til å produsere dusinvis av ulike typer dokumenter, fra filmen skript til offisielle dokumenter kjærlighetsbrev. Men den vanligste dokument som er opprettet i Microsoft Word er memo.

Her er fremgangsmåten for å lage et notat ved hjelp av Microsoft Word 2000.

  • Trinn 1. Før du starter et dokument, er det viktig at du har all informasjon og data du trenger for å gjøre dokumentet. Å gjøre notater i MS Word er ganske raske til å gjøre hvis du har all den informasjonen ved siden av deg. Komme opp og samle den informasjonen vil gjøre en enkel, rask prosess komplisert og tidkrevende. Så sørg for at du har alt du trenger for å skrive memo på hånden før du selv starter datamaskinen.
  • Trinn 2. Bruk en mal. Når du åpner programmet, velger du "Fil" og "New" og klikk på "Memo". Dette vil vise tre typer maler: profesjonell, elegant og moderne. Det vil være en forhåndsvisning ruten på høyre side slik at du kan sjekke ut hvordan hver av disse typene ser ut. Etter at du har valgt en, bare markere den og klikke på "OK".
  • Trinn 3. Deretter går tilbake til verktøylinjen og velg "Memo" og velg "Memo Wizard" og deretter på "OK". Dette vil dukke opp seks alternativer som du kan bruke til å merke mange forskjellige deler av memo din. Alternativene er: Style, Tittel, Overskrift, Fields, mottakere Closing felt og header / bunntekst. Du vil bli som ønsker å sette inn den nødvendige informasjonen for hvert trinn og etter at du er fornøyd med detaljene bedt om, klikk på "Next" for å gå videre til neste. Hvis du gjør en feil kan du klikke på "Tilbake" for å gå tilbake til forrige valg for å rette feilene. Når du er fornøyd med all den informasjonen du har lagt inn, velger du "Finish" for å bruke tallene til den nye memo.
  • Trinn 4. Når du er ferdig med å skrive din memo, gå over det fra begynnelsen å kontrollere at alt er riktig og til din smak. Når du er ferdig med å gjennomgå memo gå til "Fil" og "Lagre". Et annet vindu vil dukke opp som spør deg endre navnet på dokumentet og for å velge plasseringen på datamaskinen din for å lagre memoet i.


Du er ferdig

Du er ferdig! Easy-peasy, er det ikke?

Tips: Du trenger ikke å vente til memo er ferdig for å lagre det. Du kan lagre memoet så tidlig som etter endt Memo Wizard. Det er også en flott forslag til periodisk lagre memoet i tilfelle det skjer ulykker.