O2e

Hvordan lage ikoner større eller mindre

Tror ikke du bare elsker hvordan datamaskiner gjøre livet enklere

Tror ikke du bare elsker hvordan datamaskiner gjøre livet enklere? Langt borte er de dagene av å lage dokumenter og sløse masse papir og korrigering væsker i prosessen. Hva mer, får du ha muligheten til å skreddersy din personlige datamaskinens skrivebord for å vise bokstaver og til og med ikoner for å gjøre dem større eller mindre i henhold til dine behov. Denne artikkelen detaljer noen skritt på hvordan å lage ikoner større eller mindre på en datamaskin som kjører på operativsystemet Windows XP.

  1. Naviger til kontrollpanel for å åpne Egenskaper for skjerm alternativer. På skrivebordet, peker med musen sin markøren til Start-knappen og treffer den. En liste bør dukke opp når du gjør dette. Gå til alternativet Kontrollpanel ved å dirigere markøren til det og klikke på det. Gjør du det skal resultere i Kontrollpanel-vinduet til å dukke opp på dataskjermen. Finn ikonet som har etiketten Skjerm og klikk på den to ganger. Nå bør du allerede har blitt rettet til Egenskaper for Skjerm dialogboksen.
  2. Starte prosessen med å lage ikonene større eller mindre. På dialogboksen Egenskaper, klikk på fanen som sier Utseende gang. Etter det, klikk på knappen som er merket Advanced gang. Nå bør du rettes til Advanced Utseende vinduet.

    Finn Sak: avsnitt og klikk på rullegardinmenyen for en liste skal vises igjen. Velg alternativet ikonet blant den lange listen og klikk på det en gang. Nå, sammen med Sak: delen er Størrelse: delen. Legg merke til at under Størrelse: delen, er et lite tekstfelt som inneholder et nummer og pilene peker oppover og nedover følger med. Bare klikk på pilen som peker oppover for å øke antallet. Denne handlingen vil videre fremsette ikonene større. Klikke på pilen peker nedover vil redusere antallet og så størrelsen på ikonene, så vel.

    Hvordan lage ikoner større eller mindre. Naviger til kontrollpanel for å åpne Egenskaper for skjerm alternativer.
    Hvordan lage ikoner større eller mindre. Naviger til kontrollpanel for å åpne Egenskaper for skjerm alternativer.

    Nå kan du enkelt tilpasse størrelsen på ikonene på din personlige datamaskin i henhold til dine behov, alt som trengs er å sluttføre disse endringene du nylig har gjort ved å klikke på knappen OK på Advanced Utseende vinduet. Etter det, klikker du OK så vel på vinduet Egenskaper for skjerm. Vent noen sekunder for at disse endringene skal gjelde på datamaskinen.

Å gjøre ikonene større på datamaskinen er spesielt nyttig for eldre som har problemer med synet sitt. Større ikoner også appellere til mindre barn som de får se mer av sine livaktige farger. I mellomtiden, hvis du er typen som hater å se på en uryddig skrivebordet, så gjør ikonene mindre kan bare løse noen av problemene dine.