O2e

Hvordan lage invitasjoner med PrintMaster programvare

Det er mulig å lage dine egne invitasjoner ved hjelp av allsidige desktop publishing programmer som PrintMaster. Her er fremgangsmåten i å gjøre det med Premier versjon av PrintMaster.

Hvordan lage invitasjoner med PrintMaster programvare. Erverve PrintMaster fremste program.
Hvordan lage invitasjoner med PrintMaster programvare. Erverve PrintMaster fremste program.

Erverve PrintMaster fremste program.
Åpne nettleseren, skriv inn Last ned PrintMaster Premier i nettleserens søkefelt, og trykk Enter på datamaskinen. Velg et nettsted for nedlasting fra resultatene som vises. Når den valgte nettsted, se etter koblingen for nedlasting eller knappen for PrintMaster Premier programmet og klikk på den. Sørg for å lukke alle andre program på din personlige datamaskin slik at nedlastingen prosessen raskere.

Sjekk den nylig nedlastede filen for virus og installere etterpå.
Sjekk den nylig lastet ned programvare for ondsinnede filer ved hjelp av din personlige datamaskin anti-virus program. Fortsett med installasjonen etter å sørge for filens integritet. Bare klikk på filens ikon to ganger for å starte installasjonsveiviseren. Etterpå følger de medfølgende trinn-for-trinn-instruksjoner for korrekt installasjon av PrintMaster Premier programvare.

Lansere PrintMaster fremste programvare på datamaskinen din.
Dobbeltklikk på PrintMaster Premier programvarens ikonet to ganger for å åpne den på datamaskinen din.

Sjekk den nylig nedlastede filen for virus og installere etterpå. Lansere PrintMaster fremste programvare på datamaskinen din.
Sjekk den nylig nedlastede filen for virus og installere etterpå. Lansere PrintMaster fremste programvare på datamaskinen din.

Endelig gjøre invitasjoner med PrintMaster programvaren ved hjelp av brettet kortet alternativet.
Åpne PrintMaster og starte Premier Hub. Fra den, klikker du på fanen med tittelen Brand New. Fra listen som vises, velger du enten Quarter-fold eller Half-fold kort og klikk på Neste-knappen.

Legge til bilder

Legge til bilder, tekst og finpuss til invitasjonene.
Hvis du ønsker å legge til et bilde til forsiden av invitasjonen, så gjør det ved å velge fra Art Gallery delen. Å åpne den, klikker du bare på den gule bilderamme ikonet du finner øverst til venstre på verktøylinjen. Nå, bare markere ditt valg av bilder ved å markere og deretter klikke på OK. Hvis du vil åpne en mappe på datamaskinen din som inneholder dine egne bilder, så gjør det ved å klikke på kategorien Fil på Art Gallery delen. Fra dropdown listen som vises, klikker du på alternativet Åpent fra disk til å lansere en disk nettleser. Velg fra dine lagrede bilder og klikk på OK etterpå. Nå, gå til siden velgeren seksjonen og velge den siden du ønsker å sette tekst på ved å klikke på venstre eller høyre pil. Nå for å legge til tekst, klikker du bare på en tom side på innsiden side for markøren å bosette seg på den. Nå er alt du trenger å gjøre for å skrive inn relevant informasjon om arrangementet slik som dato, klokkeslett og ønsket antrekk for gjestene.

Når dette er gjort med alle detaljene i invitasjonen, den bare klikk på knappen Lagre for å lagre den på datamaskinen din. Du kan legge til og redigere tekst og bilder når ønsket før endelig skrive dem ut.