O2e

Hvordan lage knapper i photoshop

Knapper i Web design er illustrasjoner med hyperkobling

Knapper i Web design er illustrasjoner med hyperkobling. De er ikke bare tekst med hyperkobling, men de er interessante bilder med hyperkobling. Gjennom knapper, designe en webside blir mer interessant. Lage godt utformet knapper er lett, spesielt hvis du har en full-feature bilderedigeringsprogram og & ndashcreating program som Photoshop. Med Adobe Photoshop, kan du lage enkle til mer avanserte bilder som vil fungere best for funksjon og form. Nedenfor er de grunnleggende trinnene på å lage knapper i Adobe Photoshop:

Hvordan lage knapper i photoshop. Åpne adobe photoshop.
Hvordan lage knapper i photoshop. Åpne adobe photoshop.

  • Åpne Adobe Photoshop. Klikk på "File" fra hovedmenyen og deretter "Ny". Angi navnet på filen og deretter på knappen dimensjon. Velg ønsket bakgrunnsfarge samt fargemodus. Klikk på "OK" for å begynne å lage knappene. I utgangspunktet, vil du jobbe med en blank rektangulær-formet bilde.
  • Lag den grunnleggende formen på knappene. Før du gjør dette trinnet, sørg for at du allerede har den grunnleggende idé om hva knappen vil se ut. Er det et rektangel, sirkel, et polygon, eller tilpasset form? Lage en ny layer først og deretter finne knappen grunnleggende form fra verktøykassen, som vanligvis er på venstre hjørne. Det er rektangelet verktøyet som standard. Høyreklikk på denne knappen for å se flere figurer. Klikk på den tomme lerret og dra pekeren til hvilken som helst retning du ønsker. Gjør som vil avsløre formen. Ikke bekymre deg om det er ufullkommen. Formen kan justeres ved å klikke på Flytteverktøyet eller trykke "V." Justere formen hvis du kan se de små firkantede knapper i hjørnene.
  • Velg ønsket farge. Dette kan gjøres på to måter. Du kan klikke på "Set forgrunnsfarge" fra verktøykassen eller du kan klikke på sin lag thumbnail, som ligger ved synligheten indikator på hvor lag detalj i histogrammet.
  • Stil knappen. Kontroller at knappen er aktivert ved å aktivere sin lag. Du vet at det er aktivt dersom det har firkantet ting på hjørnene. Å style knappen, klikk på "Layer" fra hovedmenyen og klikk deretter på "Layer Style". Derfra kan du velge stilen du ønsker. Velge noen av disse vil åpne opp Lagstil vinduet. Derfra kan du utforske dine stil alternativer og se hvordan hver stil vil påvirke knappen. Klikk på "OK" en gang fornøyd med stilen.
  • Legg til tekst på knappen. Klikk på "Type Tool" fra verktøykassen. Du kan velge horisontale, vertikale, og andre måter å skrive teksten. En nytt lag vil bli laget mens du klikket over knappen. Skriv inn teksten du vil ha. Endre teksten stil, punkt, etc. fra den aktiverte Type Tool alternativer boksen. Dette er aktivert når du har valgt Type Tool.
  • Stil teksten. Aktiver lag for teksten og klikk på "Layer" og deretter "Layer Style". Lagstil vinduet vises igjen. En annen måte å gjøre dette på er ved å velge fra forhåndsdefinerte tekststiler. Klikk på "Window" fra hovedmenyen og deretter "Style". Velg stilen fra valgene og det vil automatisk bli brukt på teksten.
  • Lagre-knappen. Du kan også lagre dette som en Adobe Photoshop-fil, slik at du kan redigere det senere. Du kan også lagre det som en annen fil, men denne gangen som en bildefil slik at den kan brukes til web-design.


Dette how-to er den grunnleggende måten å lage knapper i Photoshop. Utforske mer av hva du kan gjøre med dette programmet, og du kan oppdage en bedre måte å gjøre web side-knappene.