O2e

Hvordan lage linker i MSN grupper

Når du er involvert i MSN grupper, er det bedre å være kunnskapsrik med måten en MSN-gruppe funksjoner. Hvis du mestrer funksjonene som MSN gruppene har, vil det vise seg nyttig for deg og andre brukere.

Hvordan lage linker i MSN grupper. På hovedsiden for MSN-gruppen.
Hvordan lage linker i MSN grupper. På hovedsiden for MSN-gruppen.

For å lage gruppe side linker, følg disse enkle trinnene:

  1. På hovedsiden for MSN-gruppen, klikk på knappen som sier "ny diskusjon" eller "svar" for å åpne en diskusjon vindu. Pass på at vinduet er åpent før du går videre i å skrive meldingen. Bruke lesbare fonter for meldingen. Ikke bruk for små eller for store bokstaver. Skriv inn meldingen i en klarest mulig måte.
  2. I diskusjonen vinduet, direkte musen til å klikke på det området hvor du ønsker å finne din link. Det kan være hvor som helst innenfor den diskusjon vinduet. Når du finner der du vil at koblingen skal vises, klikk på knappen som sier "sette inn link." Finn siden du vil koble på diskusjonen ved å gå til nedtrekksmenyen øverst på skjermen og velge "velg side" og klikk på "Sett inn". Du kan gjenta disse trinnene for å fortsette å legge flere linker hvis du finner det nødvendig.

For å lage URL-adresse linker, her er de enkle stegene for å gjøre det riktig:

I diskusjonen vinduet. Gå til nettadressen plasseringen av den tiltenkte siden du vil koble til MSN-gruppen.
I diskusjonen vinduet. Gå til nettadressen plasseringen av den tiltenkte siden du vil koble til MSN-gruppen.

  1. Gå til nettadressen plasseringen av den tiltenkte siden du vil koble til MSN-gruppen. Kopier plasseringen fra stedet bar på toppen av skjermen. Åpne diskusjonen vindu i MSN grupper. Du kan opprette en ny diskusjon eller du kan endre en eksisterende diskusjon.
  2. Når du er i diskusjonen boksen, lim inn nettadressen du kopierte fra stedet bar på nettsiden du vil koble i diskusjonen. For å lime inn URL, bør du klikke på "lime inn tekst"-knappen på toppen av vinduet boksen. Ikonet vil vanligvis ser ut som en utklippstavle ikonet.
  3. Pass på at koblingen ikke er brutt ved å klikke på linken og bekrefter det er en fungerende link. Det mest irriterende ting som kan skje med dine MSN-gruppen lenker er å ha linker som ikke virker eller er brutt.

Å lage egendefinerte setning hyperlenker, gjør du følgende:

  1. Hyperkoblinger er ord eller grafikk som er knyttet til en nettside eller en URL. For at du skal lage disse hyperkoblinger, må du skrive en setning eller lim inn en grafisk inn din diskusjon vinduet. Skriv inn setningen du vil oppgi din hyperlink.
  2. Etter å ha fullført setningen du trenger, kan du gå til nettsiden du vil koble til den setningen eller grafikk. Kopier sted og gå tilbake til diskusjonen vinduet. Velg "insert link" fra gruppen siden. I boksen lime inn URL linken du kopierte fra ønsket nettsted. Når du klikker på insert-knappen, vil bokstavene i din hyperlinket setning slår i en annen farge.

Beherske funksjonene i MSN grupper, og du er sikker på å nå ut til flere folk lett gjennom koblinger. Linking nettsteder kan være en nyttig tok for deg på ulike måter. Bare sørg for å koble det riktig for de andre brukerne å bruke den.