O2e

Hvordan lage objekter gløden inne med photoshop

Photoshop er et bildebehandlingsprogram utviklet av Adobe

Photoshop er et bildebehandlingsprogram utviklet av Adobe. Studenter og fagfolk både bruke Photoshop til å gjøre små og store redigering med denne programvaren. Photoshop utviklet versjoner som er kompatible med Windows og Mac operativsystemer.

Hvis du ønsker å tinker med noen bilder av dine egne, og ønsker å gjøre visse eller flere objekter innenfor ditt bilde glød, kan Photoshop gjøre utslaget.

Hvordan lage objekter gløden inne med photoshop. Gjør et lag ut av objektet du ønsker å jobbe på.
Hvordan lage objekter gløden inne med photoshop. Gjør et lag ut av objektet du ønsker å jobbe på.

  • Først må du sjekke om du har Photoshop installert på datamaskinen. Hvis du ikke har det, ta et installasjonsprogram og installere den på datamaskinen din.
  • Photoshop lar brukerne arbeide på ett lag eller flere lag om gangen. Omgå lære å lage lag og hvordan du arbeider med lagene før du begynner å gjøre noe.
  • Gjør et lag ut av objektet du ønsker å jobbe på. Når du har valgt det laget du liker, velger du alternativet "legg lag stil"; dette ikonet kan bli funnet i verktøylinjen som inneholder lagpaletten. Velg alternativet "indre glød" blant de ulike alternativene. En standardinnstilling vil komme ut av esken.
  • Velg "preview" for å se hvordan objekter glød. Spill med glød størrelsen ved å flytte curser for gløden størrelse fra minimum til maksimum for å se forskjellen. Ved å spille rundt med innstillingene, kan du se de ekstreme og til slutt bestemme hvilken du vil bruke.
  • Photoshop kan du endre gløden farge, fra standard gul til en mer levende lys. Mens gul kan synes det opplagte valget for gløden funksjon, dette er ikke alltid tilfelle siden ulike bildene har forskjellige krav. Et bilde med flere "støyende" objekter, eller ofte beskrevet, som for mye elementer på det, ikke vil være i stand til å skille seg ut med den gule glød. Å tillate objekt til å gløde blant alle lydene, endre innstillingene for "Blend Mode" til hardt eller levende lys. Alternativt kan du bare øke bildet tetthet.
  • Selvfølgelig, for å gjøre den gløden mer naturlig, må du justere området som gløden synes å komme ut fra. Dette er grunnen til at du trenger å endre kilden til bildet glød. Gløden kan komme fra kjernen av objektet eller fra kantene. Avhengig av behovet av objektet, vil kilden være annerledes. Hvis du ønsker å gjøre, la oss si, synes en diamantring til å være glødende, må kilden av gløden kommer fra kantene av diamant. Mens hvis du ønsker å fremheve en glødende hjerte i et bilde av en veldedig plakat, må gløden kommer fra kjernen av hjertet. Juster glød kilde og choke til et passende nivå. Choke betyr blande fargene i glød og bakgrunn.
  • Lek litt med de forskjellige innstillingene for spredning og størrelsen på gløden. Det er også flere kontur innstillinger tilgjengelige under den delen av kvalitet.


Lær Photoshop ved å eksperimentere

Lær Photoshop ved å eksperimentere. Arbeidet med en enkel bilde før du flytter inn mer kompliserte bilder. Sørg for å lage en kopi av den opprinnelige bildet før du arbeider med den, slik at du ikke ved et uhell overskrive det opprinnelige bildet. Når du er ferdig med redigeringen, lagre bildet.