O2e

Hvordan lage oppsett

Å gjøre et oppsett for din nettside eller et sosialt nettverk profil for nettsteder som MySpace er faktisk ganske enkelt. Du trenger ikke å ha noen spesialisert kunnskap om koding eller HTML, siden det er nok av steder hvor du kan få all den hjelpen du trenger, inkludert Ferdige maler og trinn-for-trinn-instruksjoner. Hvis du vil vite hvordan du bruker denne informasjonen og lage dine egne layouter, les videre ...

Trinn 1

Enkelhet er nøkkelen. Start med en enkel layout til du er dyktig og bare da eksperiment. Oppsettet bakgrunn, farger brukes, bør bilder og grafikk som utgjør layout disposisjon være enkel, men likevel attraktive. Velge farger og design som utfyller hverandre og gir en samlet tiltalende utseende til oppsettet.

Trinn 2

Enkel navigasjon. Oppsettet skal gjøre navigeringen mellom seksjoner og ulike sider enkelt for besøkende som logger seg på nettstedet ditt. Informasjonen som gis skal kunne flyte på en enkel og strukturert måte slik at informasjonen på nettstedet ditt er fornuftig og følger i orden.

Trinn 3

Hvordan lage oppsett. Enkelhet er nøkkelen.
Hvordan lage oppsett. Enkelhet er nøkkelen.

Bruke plass og gi hjelp. Sider i oppsettet ditt bør ikke være for rotete. Hvis mengden av informasjon eller data relatert til et bestemt emne er stort, delte den i segmenter som brukeren kan navigere en etter en, i stedet for farse alt på samme side. Gi et områdekart og alltid inkludere en 'Hjelp' del. Hvis det ikke er indikatorer på hvordan du skal navigere på nettstedet, eller hva du skal gjøre hvis noen handling på en del av brukeren er nødvendig, vil de flytte til en mer nyttig nettsted og ikke anbefale nettstedet til andre. Du kan miste trafikk og hensikten med å ha ditt eget nettsted er tapt!

Trinn 4

Velge layout generatorer eller ferdighus mal. Bla gjennom nettet for å finne og velge din foretrukne type layout fra tusenvis av generatorer eller maler tilgjengelig. De fleste av disse tjenestene lar gratis nedlastinger, men antall ideer og maler kan være begrenset. Siden disse er gitt gratis, vil alle gjøre bruk av de samme tjenestene, og du kan ende opp med en layout som er identisk med flere andre. Hvis du ønsker å gjøre din layout unik og enestående, kan du registrere deg med en betalt tjeneste. Du skal betale for tjenesten, men valget og utvalg tilgjengelig for deg vil være enorme.

Trinn 5

Layout struktur. Når du har lastet du valgt generator eller mal, kan du komme i gang med å lage layout. Først må du opprette bakgrunnen utseende, velge fra farge, image posisjonering og andre alternativene i bakgrunnen delen av malen. Deretter gå videre til alternativene for å skape ulike seksjoner, plukke ditt valg og bekreft. Den tredje delen vil la deg opprette og endre ulike overskrifter og titler, noe som gir deg et utvalg av farger, fonter, tekststørrelse, etc. Til slutt, velger innstillingene for hovedteksten som du gjorde for overskriften delen og lagre ditt valg. Til slutt klikker du på "generere" eller andre slike knapp som genererer oppsettet for forhåndsvisningen. Ta en titt, gjør de nødvendige endringene, og når du er fornøyd, lagre layout mal og laste opp på nettstedet ditt.

Trinn 6

Bruke plass og gi hjelp. Velge layout generatorer eller ferdighus mal.
Bruke plass og gi hjelp. Velge layout generatorer eller ferdighus mal.

Opplasting ferdig layout. Hvis oppsettet er for innlegging på et nettsted som MySpace, logge på kontoen din på nettstedet, naviger til "rediger min profil" seksjonen og velg den medfølgende muligheten til å laste opp din profil. Lim oppsettet koden og klikk på "send" for å lagre endringene. Når du logger deg på nettstedet på nytt, vil den nye layouten være oppe og kjører!


Når du har øvd med enkle maler, kan du gradvis utvikle seg til mer komplekse og vanskelige layout generasjon triks. Lek litt med de formatene, bruke fantasien og kreativiteten og deretter invitere familie og venner til å ta en titt på den nye nettsiden eller profil.