O2e

Hvordan lage postkort med print mester programvare

Det sies at vi må not't glem å sende postkort hvor vi går

Det sies at vi må not't glem å sende postkort hvor vi går. Vi kan også sende postkort med eller uten anledning som et tegn på at vi husker noen. I dag er det lettere å sende postkort elektronisk via bruk av digitale tidsalder og digital bildebehandling. Det er mange dataprogrammer som du kan bruke til å sende postkort. Print Master er et eksempel på effektiv og allsidig datamaskin design applikasjoner. Nedenfor er fremgangsmåten, guider og ideer for å hjelpe deg å gjøre postkort med Print Master programvare.

Hvordan lage postkort med print mester programvare. Installer en print mester program på datamaskinen din.
Hvordan lage postkort med print mester programvare. Installer en print mester program på datamaskinen din.

 • Installer en print mester program på datamaskinen din. Før du installerer, må du sørge for at systemet har spesifikasjonene som trengs for å installere programmet. Kjøp en sertifisert program slik at du kan få programoppdateringer.
 • Ha en design idé i tankene. Dette vil gjøre det enklere for deg. Du må visualisere resultatet av postkort prosjektet før du åpner programmet. Dette designe prinsipp eller metode vil hjelpe deg å spare tid.
 • Forberede prosjektet. Klikk Fil, og klikk deretter Opprett helt nytt prosjekt. Velg Postkort. Bestem om du vil ha en stående eller liggende postkort. Velg et postkort lager type. Klikk på Fullfør.
  Du kan også velge egendefinerte størrelser der du kan velge din egen måling for postkort prosjektet. Du må også være kjent med ulike tradisjonelle postkort bruksområder som opplysende, spesielle tilbud, salg, event, invitasjon, ferie fest invitasjon, ferie hilsen, ferie takk, takk, kunngjøring, påminnelse, telt fold, og tomme størrelser blant andre. Husk at disse tradisjonelle design er bare maler. Du kan endre dem til å forskjønne ditt postkort og for at det skal bli unikt.
 • Legge til tekst i prosjektet. Det er mange fonter som du kan velge for postkort. Du kan holde deg til sans serif, eller serif, eller du kan bruke begge. Du kan laste ned fonter på internett hvis du ikke er fornøyd med de du allerede har i systemet ditt.
  Å begynne å legge tekst, klikker du Legg til eller rediger tekst, og velg Legg Tekstrute i drop-down menyen. Dobbeltklikk på tekstboksen for å legge til tekst.
 • Legge til grafikk i prosjektet. Print Master har innebygd grafikk. Du kan imidlertid legge til originale kunstverk eller fotografier. Dette vil gjøre postkort mer sentimental og oppriktig, spesielt hvis du vil sende et postkort til en person viktig for deg. For å utføre dette, klikker Søk kunst og bilder, og velg deretter en grafisk kategori fra menyen.
 • Polere din postkort design posisjon alt på plass;. Ordne grafikk og tekst til du er fornøyd. Du må også sjekke margene hvis alt er på plass. Ikke glem å lagre prosjektet gang på en stund, så du aldri går glipp av en detalj i tilfelle lysene kom på.
 • Tips for å forbedre utformingen av postkortet. Ikke glem å eksperimentere med design. Bruk farger effektivt. Du kan deformere teksten eller sette skygger i ord og bilder for å gjøre dine postkort design 3-dimensjonal.
 • Sørg for at din design passer anledningen. Som bruk bryllup skrifttyper hvis du gjør et bryllup postkort. Eksempler på bryllup skrifter er, Precious, Adine Kirnberg Script, og Dobkin font.
 • Dobbeltsjekk design før du skriver det. Først, sjekk meldingen grundig. Lese den og skrive om nødvendig. Sjekk din design hvis du er fornøyd. Du kan lage to eller tre postkort design, slik at du kan ha alternativer. Ikke glem å lagre tidligere design, slik at du kan komme tilbake for dem hvis nødvendig.