O2e

Hvordan lage QuickBooks kjøre raskere

QuickBooks er velkjent programvare mye brukt av bedrifter for å administrere og utføre bokføring oppgaver. Som du regelmessig bruker programvaren, vil du etter hvert merke en nedgang i ytelse. Å hindre det, her er noen anbefalinger for å gjøre QuickBooks kjøre raskere på datamaskinen.

1. Sett hardware oppgraderinger på datamaskinen der QuickBooks kjører

Legge til mer RAM til datamaskiner der du opererer QuickBooks vil sikkert forbedre din brukeropplevelse når du kjører programmet. Of course, foruten QuickBooks, vil andre programmer også dra nytte av den ekstra RAM.

Hvordan lage quickbooks kjøre raskere. Defragmentere harddisken din en gang annenhver uke.
Hvordan lage quickbooks kjøre raskere. Defragmentere harddisken din en gang annenhver uke.

2. Vurdere å oppgradere din versjon til den nyeste.

Grab den nyeste versjonen av QuickBooks hvis du bruker en eldre versjon som QuickBooks Pro. Versjoner av QuickBooks fra 2007 og utover, har et verktøy som heter "QuickBooks server" som ville betydelig forbedre ytelsen, spesielt når det blir brukt av en rekke brukere på en gang. Den nyeste versjonen, 2010 QuickBooks, tilbyr flere funksjoner som vil fortsette å hjelpe deg å holde din bedrift opp og om. Hvis du bruker QuickBooks 2007, kan det være lurt å vurdere å oppgradere det nå fordi Intuit, Inc. vil ikke lenger støtte QuickBooks 2007 etter 31. mai 2010.

3. Kontinuerlig vedlikeholde datamaskinen.

Gjør diskopprydding minst en gang i uken.
Gjør diskopprydding minst en gang i uken.

Følgende er noen anbefalinger som du bør gjøre for å opprettholde en sunn datasystem.

  • Slett alle gamle og unødvendige filer.
  • Regelmessig sikkerhetskopiere dataene dine ved å brenne dem på en CD eller DVD, slik at du kan frigjøre litt plass på harddisken.
  • Avinstaller programvare som du ikke bruker.
  • Defragmentere harddisken din en gang annenhver uke. Data som er lagret på datamaskinen, er oftere enn ikke, lagres i ulike sektorer av harddisken. Dette er fordi Windows vil lagre dine data på den første tomme sporet den finner, så dette betyr at dine data er fysisk ikke sammen. Defragmentere harddisken vil hjelpe deg å flytte alle fragmenter av filer og lagre dem på ett sted for lettere tilgang. Dette vil i stor grad hjelpe ytelsen til harddisken fordi det ikke lenger trenger å finne alle bitene av filen før du starter dataene du ber om.
  • Gjør Diskopprydding minst en gang i uken. Disk opprydding er et system verktøy funnet på Microsofts operativsystemer. Det hjelper deg å fjerne filer som operativsystemet midlertidig lagrer på harddisken din og overta all diskplass disse midlertidige filer brukt opp.
  • Installere eller regelmessig oppdatere anti-virus programvare. Nedgangen på datamaskinen kanskje forårsaket av virus eller trojanske ormer.

4. Sette opp en tid som brukerne kan bruke QuickBooks.

Hvis brukerne kjøre programvaren samtidig, vil det sikkert føre til en treghet i systemet. Det kan være lurt å godkjenne at alle avdelinger bruker programmet på et bestemt tidspunkt for å redusere treg nedturer i serveren.

Etter å ha utført de ovennevnte anbefalingene, vil du merke en betydelig økning i ytelse når du kjører QuickBooks.