O2e

Hvordan lage returadresse etiketter med Microsoft Works

Du trenger ikke å bestille adresseetiketter fra en fancy adresseetikett selskap hvis du har din egen skriver hjemme. Du kan lage fancy adresseetiketter rett fra komforten av ditt eget hjem sitter foran din egen datamaskin.

Dataprogrammet som vi skal bruke er Microsoft Works

Dataprogrammet som vi skal bruke er Microsoft Works, som leveres med Windows-operativsystemet. Programmet består av et tekstbehandlingsprogram samt regneark og database programmer. Opprette returadresse etiketter i Microsoft Works er en enkel oppgave å fullføre.

Trinn 1:

Du vil ønske å åpne Microsoft Works-programmet

Du vil ønske å åpne Microsoft Works-programmet. Gjør du dette ved å gå til Start på operativsystemet og klikk på start, så du ønsker å gå til programmer. Når du klikker på programmene, vil du se Microsoft Works boksen og det er her du vil klikke på Works Word-prosessor. Når du er inne i programmet må du klikke på verktøy-boksen. Dette er hvor du vil ønske å velg etiketter.

Trinn 2:

Du må deretter klikke på activate radio-knappen ved siden av returadresse etiketten boksen. Når du har gjort dette vil du da ønsker å klikke på OK-knappen.

Hvordan lage returadresse etiketter med Microsoft Works. Dataprogrammet som vi skal bruke er Microsoft Works.
Hvordan lage returadresse etiketter med Microsoft Works. Dataprogrammet som vi skal bruke er Microsoft Works.

Trinn 3:

Du vil da ønske å klikke på produsenten og produktnummeret for etikettene du skal skrive ut fra datamaskinen. Produktnummeret kan bli funnet på pakken for adresseetiketter som du har kjøpt. Du vil da ønske å velge å starte et nytt dokument.

Trinn 4:

Når du har gjort dette

Når du har gjort dette, vil du ønsker å velge den første adressen etiketten boksen for arket med etiketter. Når du har valgt i boksen, vil du ønsker å fylle ut avsenderadressen som du ønsker å bruke på dine returadresse etiketter. Når du har valgt dette og har skrevet inn adressen din og deretter resten av adresseetiketter bør være en skygge av grått og vil fremstå som om de er tomme. Men dette er bare i denne oppfatning at de er blanke. Når du begynner å skrive, vil de adresseetiketter fylles i. etikettene inneholder alle samme adresse med mindre du har oppgitt en annen adresse for hver etikett. Når du har gjort dette vil du ønsker å lagre.

Trinn 5:

Pass på at du lagrer dokumentet i denne innstillingen

Pass på at du lagrer dokumentet i denne innstillingen. Gå til kategorien Fil, og klikk deretter på Lagre som, når du klikker på denne vil den be deg om å hvordan du vil lagre dokumentet. Du kan enten lagre det som en WPS-fil, eller du kan lagre det som en doc-fil. Uansett vil det være enkelt å få tilgang til det senere på nedover veien.

Trinn 6:

Du vil da ønske å skrive ut etikettene

Du vil ønske å åpne Microsoft Works-programmet. Når du har gjort dette.
Du vil ønske å åpne Microsoft Works-programmet. Når du har gjort dette.

Du vil da ønske å skrive ut etikettene. Gå til fil og velg alternativet Skriv ut. Når du har gjort dette, velger du papiret du bruker, og når dette er gjort bare rett og slett treffer på print-knappen.