O2e

Hvordan lage skinnende tekst i photoshop

Photoshop

Photoshop, spesielt CS versjon, tilbyr en rekke visuelle effekter for å forbedre eller lage nye bilder. Programmets Lagstil funksjonen er bare ett sett av disse effektene, som lett kan brukes på alle innspill tekst på et bilde. Her er noen retningslinjer for å gjøre skinnende tekst i Photoshop.

1. Åpne en ny fil.

Klikk på Fil-menyen, og velg Ny. Dette vil skape en ny fil og åpne opp dialogboksen Ny. Her kan du skrive inn filnavn og sett dimensjoner, resolusjoner, og bakgrunnen. Bredde og høyde dimensjoner definerer bildestørrelsen. Selv om det vil bare inneholde tekst, ville det fortsatt være forsvarlig å ansette større dimensjoner. Når du bruker denne filen på andre prosjekter og trenger å endre størrelsen til mindre dimensjoner, vil bildet ditt bli skarp. Av samme grunn bør du også sette en høy oppløsning, ca 300 piksler / tomme og bare bruke en gjennomsiktig bakgrunn. Klikk på OK når du har angitt disse grunnleggende innledende parametere.

2. Inn tekst.

Hvordan lage skinnende tekst i photoshop. Åpne en ny fil.
Hvordan lage skinnende tekst i photoshop. Åpne en ny fil.

Klikk på tekstverktøyet ikonet (den med stor T) på Verktøy-paletten vanligvis plassert på venstre side av hovedsiden arbeidsområdet. Deretter klikker du på den tomme nye dokumentet, spesielt der du vil at teksten skal plasseres. En blinkende markør vises som betyr at du nå kan skrive inn teksten. Hvert verktøy du aktiverer vil trekke opp sin egen alternativer menylinjen som vil sitte på toppen av de viktigste arbeidsområde. For tekstverktøyet alternativer, kan innstillinger for skriftstil, størrelse og farge endres i henhold til dine preferanser eller design konsept.

3. Bruke effekter på teksten.

Med teksten på plass kan du nå bruke noen av flere effekter å produsere den blanke kvaliteten du går for. Velg laget som inneholder teksten på lagpaletten, høyreklikk på den og velg lagegenskaper. Dette vil trekke opp dialogboksen Lagstil og det vil være en liste over effekter med tilhørende opsjoner og parametere. Å bruke et lag effekt bare å klikke på en fra listen på venstre side av dialogboksen. Sørge for at varen er merket og en sjekk vises før det. Ved å klikke på et lag effekt vil trekke opp en av våre assosierte alternativer på hovedområdet i dialogboksen.

3.1 slag

Dette laget effekten vil produsere en kant eller omriss rundt teksten. Dette kan brukes til å lage en skarp kant rundt teksten å låne den vekt. Relevante knyttet alternativer ville være størrelsen på streken, målt i piksler, og fargen.

3 0.2 Gradient Overlay

Photoshop. Inn tekst.
Photoshop. Inn tekst.

Siden målet er å gjøre teksten skinnende, bør du bruke de metalliske gradient typer. I tilhørende alternativer kan du justere hvordan gradient vil skifte fra mørk til lys fargetoner, sette gradient farge å blande med tekstfarge og definere opacity som bestemmer hvor mye av effekten som skal anvendes over teksten.

3,3 indre og ytre glød

Som navnet tilsier, vil denne effekten bruke et lag med farge som gir en "glødende" kvalitet innvendig og / eller utenfor teksten. Du kan stille inn fargen på skinnet å blande med gradient eller tekstfarge, justere størrelsen og styrken av effekten, og selv definere om den indre glød starter fra innsiden kanten mot midten eller vice versa.

Lageffekter er ikke-destruktive som betyr at de ikke permanent endrer det opprinnelige bildet som de er brukt. Du kan ta dem ut eller justere dem når som helst før du får det rette utseendet og følelsen for din skinnende tekst.