O2e

Hvordan lage søt mobiltelefon dekker

Mobiltelefoner har blitt en nødvendighet snarere enn en luksus element

Mobiltelefoner har blitt en nødvendighet snarere enn en luksus element. Millioner av mennesker har gitt opp sine faste telefoner og stole på sine mobiltelefoner eksklusivt. Det betyr at mobiltelefon må være med deg hele tiden.

Det finnes tusenvis av forskjellige mobiltelefon dekker

Det finnes tusenvis av forskjellige mobiltelefon dekker. De fleste dekker er funksjonelle, men svært vanlig. De gjør en god jobb i å beskytte din mobiltelefon mot riper og bulker hvis den er falt ved et uhell. La oss innse det - en mobiltelefon cover er en viktig investering! Vet du hvordan du rengjør en mobiltelefon ? Hvis du har en sak, vil du ikke trenger å nesten like ofte.

Hvordan lage søt mobiltelefon dekker. Å gjøre dekselet fra filt.
Hvordan lage søt mobiltelefon dekker. Å gjøre dekselet fra filt.

Men det er ingenting om en butikk-kjøpte sak som gjør det unikt din. Ladies spesielt glad i tilbehør som er feminine og skiller seg ut i mengden.

Populariteten til å lage personlige mobiltelefon dekker har økt dramatisk. Du vil finne mange mønstre og instruksjoner spredt over hele Internett. Denne artikkelen vil dele et grunnleggende mønster og enkle instruksjoner for å lage en søt mobiltelefon deksel som kan være dekorert i ditt valg av stoff, perler, broderi, og garn.

Forsyninger nødvendig

 • Millimeterpapir (for mønster)
 • Linjal eller rett kant
 • Blyant
 • Dekorative perler eller paljetter
 • Stoff med fargestoffer
 • Knapper
 • Borrelås
 • Snaps
 • Heat & Bond Ultra Hold Iron-on Lim (3/8 "bredde)
 • Heat & Bond Middels vekt Iron-on Smeltekontakt Grensesnitt
 • 2 Deler av filt måler 8 "X 9"
 • Nåler
 • Tråden for å matche stoff
 • Symaskin (Hvis utilgjengelig du vil sy for hånd.)
 • Pinking saks (hvis tilgjengelig)

Gjør mønsteret

Dette mønsteret er svært enkel å lage. Vi vil bruke dette mønsteret for alle varianter av søte mobiltelefon dekker.

Millimeterpapir gjør dette til en veldig enkel oppskrift for å gjøre

Millimeterpapir gjør dette til en veldig enkel oppskrift å lage. Det er et front-og mønster stykke. Baksiden arb måler 7 ½ inches lang på venstre side (A), 3 inches over bunnen (B), og 4 ¼ inches på høyre side (C). Toppen av dekselet kommer i 1 ½ inches (D). Innsiden av stroppene strekker seg 3 ½ inches (E). Slutten av stroppen er en tomme på tvers (F). Dette mønsteret stykket er i form av en "h".

Mobiltelefoner har blitt en nødvendighet snarere enn en luksus element. Ved hjelp av garn og plast lerret.
Mobiltelefoner har blitt en nødvendighet snarere enn en luksus element. Ved hjelp av garn og plast lerret.

Den langt stykke på toppen av mobiltelefon dekselet er stroppen du vil bruke til å feste til en veske, belte eller belte loop.

Den fremre mønsteret er et enkelt rektangel som måler 4 1/4 inches på sidene (A) og 3 tommer over toppen og bunnen (B).

Å gjøre dekselet fra filt

Når du foretar en mobiltelefon dekke av stoff, vil vi være kreative med fronten av mobiltelefonen dekselet før du fester forsiden til baksiden.

Klipp stykke foran og bak fra stoffet av ditt valg med takking hagesaks. Vi foreslår at du bruker følte for ditt første prosjekt. Følte ikke trenger en foring og kantene vil ikke Ravel.

Skjær ett stykke, foran og bak, fra fusible grensesnitt og sikring for å brikkene dine. Dette gir stoffet mer stabilitet.

Dekorere forsiden

Du kan dekorere forsiden med perler, paljetter og maling. Hvis du er hendig med en nål, kan du sy på perler i et mønster, brodere navn eller initial, eller sy på paljetter. Du kan også få en blomst mønster eller et mønster fra en barnebok coloring bok, klippe mønster fra forskjellige fargede tekstiler og sikring bitene til fronten.

Når du er ferdig med å dekorere forstk du kan bli med foran og bak med en løpende sting i kontrastfarge tråden langs sidene og bunnen eller smelte kantene med jern-on lim. Fest borrelås til innsiden av enden av stroppen og til det øvre høyre hjørne av den fremre del. Sløyfen kan gå rundt en veskereimen et belte eller et belte løkke.

Ved hjelp av garn og plast lerret

Du kan også klippe foran og bak fra 7-count plast lerret med vanlig saks. Du vil dekke både foran og bak med rennende sting eller korssting, forlater kantene gratis for å bli med.

For en raggete utseende kutte ditt valg av garn eller kjøpe garn spesielt cut for hooking tepper. Bruk 7-telle plast lerret og fullføre foran og bak. Fest borrelås til enden av innsiden av stroppen. Forlate et område fritt for garn øverst til høyre på forsiden av dekselet for å feste borrelås.

Du vil være helt hekta på å lage dine egne søte mobiltelefon dekker. Du vil ønske en som passer til alle antrekk og å gi som gaver. Ha det gøy! Og hei, hvis det ikke går bra, kan du alltids kjøpe mobiltelefon tilfeller online. Så gi det et forsøk!