O2e

Hvordan lage surroundlyd trådløs

Surround er høyttalere flott å ha for hjemmekinoanlegg

Surround er høyttalere flott å ha for hjemmekinoanlegg. Det er også bra å ha hvis du er vert en rekke partier hjemme, og du ønsker å spille høy musikk. Imidlertid kan ledningene på surround høyttalere begrense deg med plasseringen. Du kan lage dine surround høyttalere trådløst, slik at du kan ha mer frihet til å plassere høyttalerne dine hvor som helst. Finn ut hvordan du gjør dette ved å lese instruksjonene nedenfor.

  • Kjøpe en konvertering kit. Det første du må gjøre er å kjøpe en trådløs høyttaler konvertering kit. Når du kjøper, må du sørge for at settet du kjøper er kompatibel med den type surroundlyd høyttalere som du har. Bare for å være sikker, skrive ned modell og type surround høyttalere som du har, og deretter be om hjelp når du kjøper. De vil hjelpe deg i å få riktig konvertering kit for høyttalerne.
  • Installer transmitteren. Gjør deg kjent først med de ulike komponentene av dine høyttalere og trådløs kit. Få den trådløse senderen og fest ledningene fra forsterkeren til senderen. Du må koble ledningene til de riktige kontaktene. Bare se i brukerhåndboken hvis du har problemer med å finne det.
  • Fest mottakeren til høyttalerne. Forbered høyttalerne og fest høyttalerkablene til mottakeren fra den trådløse settet du har kjøpt. Koble den røde kabelen for positiv og sølv en for negativ. Sikre dem godt på plass.
  • Plugg inn komponenter. Plugg alle komponentene til strømkilden og slå dem alle på. Dette inkluderer høyttalerne og trådløs mottaker. Du kan bruke en strømskinne å plugge alle komponentene. Dette er også nyttig for å unngå overspenning.
  • Monter surround høyttalere. Neste skritt er å montere surround høyttalere i stedet du ønsker. Når du velger et sted, sørg for at det ikke er noen hindringer som kan hindre mottakeren fra å få signaler fra senderen. Styr klar av veggene og tykke gjenstander. Fest høyttalerne skikkelig og deretter kan du teste dine trådløse høyttalere. For bedre resultater, må du plassere høyttalerne i rommet der mottakeren og senderen er.
  • Teste høyttalerne. Slå på radioen eller pop en DVD i spilleren for å se om den nye trådløse surroundhøyttalere fungere godt. Hvis du har problemer, kan du prøve å plassere høyttalerne på en annen plassering eller dobbeltsjekke tilkobling av ledninger hvis du har koblet til på de riktige stedene.


Hvordan lage surroundlyd trådløs. Kjøpe en konvertering kit.
Hvordan lage surroundlyd trådløs. Kjøpe en konvertering kit.

Nå kan du lytte til musikk eller se en film uten å måtte forholde seg til mange ledninger som kan gjøre huset ditt ser ut rotete. Når du kjøper trådløse settet, sørg for at det er av god kvalitet, slik at du kan lytte til god lyd når du bruker høyttalerne. Bestem rekkevidden til det trådløse settet, slik at du kan kjøpe den som er mest ideelt for den plassen du har i ditt hjem.