O2e

Hvordan lage visittkort med Vistaprint

Vistaprint er et populært Microsoft nettside som tilbyr en rekke tjenester som er avgjørende for din personlige og profesjonelle behov. Dette inkluderer visittkort. Den har en vennlig og brukervennlig grensesnitt. Les videre for å finne ut hvordan å lage visittkort med Vistaprint.

  1. Gå til Vistaprint nettstedet . I deres hjemmeside, vil du se forskjellige sett med alternativer for å skape ulike typer kort og tjenester. Det er flere overskrifter som sier "Butikk For Business" og "Butikk For Hjem & familie." Du vil se ulike kategoriene under disse overskriftene.
  2. Bla gjennom listen og velg "Gratis visittkort" under "produkter" overskriften. På toppen av skjermen, klikker du på "Kom i gang"-knappen eller koblingen. Du vil da se en haug med tomme bokser på venstre side av siden. Du vil bli bedt om å taste inn et selskap kontaktinformasjon. Skriv tilsvarende i de gitte bokser. Sørg for at alt er riktig ved korrekturlesing hva du nettopp har skrevet. Det er en knapp som sier "Check My Spelling", klikk på den for å være sikker på at det ikke er noen feil overhodet.
  3. Det er flere visittkort maler med forskjellige design som du vil se. Før du bestemmer, må du vurdere hensikten med visittkortet. Er det for business? Hvis det er, hvilken type virksomhet du har? Dette er de tingene som du må stille deg selv slik at du kan lykkes i å fastslå en passende design. For eksempel, hvis du har en datamaskin selskap, bør du velge en mal med datamaskiner og lignende. For å gjøre det enklere for deg, har Vistaprint en rullegardinmeny for ulike forretninger bransjer å enkelt begrense valg ned.
  4. Etter at du er ferdig med å velge en passende design, klikk på malen og den vil automatisk vise hvordan kortet skal se ut. Dette vil være forhåndsvisningen. Igjen, dobbeltsjekke alt. Hvis du ikke er fornøyd med det helhetlige utseendet, bare velge en annen mal og se om det passer din smak.
  5. Når du er ferdig, skriver du inn initialene dine i boksen som sier "Online Proof Godkjenning." Klikk på neste.
  6. Flere alternativer for mengde, papir, matchende produkter, baksiden tekst, tilbehør og tilbud vil bli gitt. Pass på at du fyller all nødvendig informasjon før du går videre til neste og siste trinn.
  7. Du vil bli bedt om å oppgi et kredittkortnummer eller en e-postadresse for en Paypal -konto. Hvis du ikke har et kredittkort, er det beste alternativet for å opprette en konto i PayPal og ha det knyttet til bankkontoen din. Dessuten er det viktig at du velger en passende forsendelsesmåte. Du bør basere den på når du ønsker å motta visittkort.

Hvordan lage visittkort med Vistaprint. Bla gjennom listen og velg "Gratis visittkort" under "produkter" overskriften.
Hvordan lage visittkort med Vistaprint. Bla gjennom listen og velg "Gratis visittkort" under "produkter" overskriften.

Det er veldig enkelt å lage visittkort med Vistaprint bare ved å følge disse trinnene. Du trenger ikke engang å gå ut! Alt du trenger er en datamaskin med Internett-tilgang, og du er godt å gå.