O2e

Hvordan laste ned gratis nettverk verktøy

Nettverk verktøy er viktig å sørge for at hver datamaskin eller datasystem fungerer på sitt beste. Bedrifter bruker mye for å overvåke sine systemer. Personer som kjenner farene ved internett er også klar over nettverk verktøy, men vil heller få dem uten kostnad. For å laste ned gratis nettverk verktøyene du har til å lese tipsene nedenfor.

Hvordan laste ned gratis nettverk verktøy. Før du laster ned noe til din PC.
Hvordan laste ned gratis nettverk verktøy. Før du laster ned noe til din PC.

  1. Før du laster ned noe til din PC, sjekk ut fra andre brukere. Det ville være en rekke nettsteder der ute som er dedikert til å få den sikreste programvaren. Vær skeptisk fordi alt du laster ned noen ganger kan ende opp med å ha tilgang til ditt eget nettverk ved å spørre deg noen passord eller logg på tilgang.
  2. Freeware verktøy kan bli funnet på mange nettsteder. Det er tilgjengelig for gratis nedlasting for en viss tid eller bare helt fri på grunn av sponsing og reklame. Du kan bare surfe på nettet, og se selv. Noen nettsteder er listet opp nedenfor.
  • Brothersoft . Du kan skrive inn det du trenger på søkelinjen. På høyre side av søkefeltet kan du se hva slags operativsystem du bruker. Velge det. Du kan søke etter nettverk ping og overvåke verktøy blant andre. Når fri programvare vises på hovedskjermen, ville det være en knapp med ordet nedlasting skrevet på den. Bare klikk på det og nedlasting av prosessen vil begynne. Du kan også vurdere produktet du nettopp fått ved å klikke på hvor mange stjerner du synes den fortjener.
  • CNET . Dette er den mest favorisert nedlastingsside og har fått en million treff. Det gir trygge gratis nedlastinger, og med en liste over de mest populære. Nettverket verktøy, nettverk grafer og freeware har blitt testet før den ble plassert på området. Du kan lese anmeldelser og lese om redaktørens hakke. Hva du trenger å gjøre er å klikke på programvaren som du ønsker, og det vil åpne opp en annen fane. På den nye fanen kan du se en annonse ber deg om å kjøre en test før du installerer, kan det være en god idé å gjøre det. Du kan se en gjennomgang og beskrivelse av produktet om å lastes ned Du vil se en stor download-knappen. Når du klikker på det du vil bli spurt på nytt hvis du vil fortsette. Du må kjøre den på din PC eller laptop.
  • Snapfiles . Dette er avery pålitelig nettsted, som tilbyr freeware og noen annen programvare eller shareware som du kan kjøpe for en lav kostnad. Det gir deg produktegenskaper og evaluering gjort av administratorer. Bare klikk på Last ned-knappen, og du er klar. Det er en ganske enkel side med påvist nettverk verktøy.

Nedlasting av nettverk verktøy på gratis nettsteder kan være noen ganger farlig

Nedlasting av nettverk verktøy på gratis nettsteder kan være noen ganger farlig, men når du vet de beste stedene, vil du ikke ha problemer med det. Overvåke og beskytte et nettverk er ingen liten oppgave. Du må ha all den hjelpen du kan få med de nyeste verktøyene.