O2e

Hvordan laste ned rasjonell programvare

Rational Software er et verktøy som brukes for pre-produksjon programvare testing. Som programvare i dag blir mer og mer komplekse, masse problemer oppstår som kompatibilitet med andre operativsystemer og bugs eller programmering og koder som kan forårsake uforutsette reaksjoner med hverandre. Hvis du er en software engineering fast, er Rational Software ett av produktene som kan hjelpe deg utføre kraftig software testing og analyse. Her er hvordan du kan laste ned Rational Software.

  1. Sjekk demoen. Før du laster ned programvaren, er det best for deg å sjekke demonstrasjonsvideoer først. Det er andre produkt testing programvare i markedet. For at du skal være sikker på at du gjør det riktige valget i å kjøpe Rational Software, lære så mye du kan om produktet først. Det er demoer tilgjengelig på Rational Software Nettstedet . De videodemoer vil gi deg en kort oversikt over hvilke funksjoner, funksjoner og de ulike programmer for Rational Software.
  2. Registrer deg. Deretter registrere deg på nettstedet. Registrere deg på nettsiden vil tillate deg å kjøpe og laste ned Rational Software enkelt. Under registreringsprosessen, vil du ha tilgang til de fora og lokalsamfunn som er fokusert på Rational Software, som kan gi deg verdifull hjelp når det gjelder å bruke programvaren optimalt. Når du registrerer deg, har du også muligheten til å lage en omfattende redegjørelse som inkluderer fakturering detaljer. Dette vil tillate deg å enkelt utføre elektroniske transaksjoner og betalinger med IBM selskapet som eier Rational Software, når du endelig bestemmer deg for å kjøpe programvaren.
  3. Kompatibilitet. Sørg for at programvaren er fullt kompatibel med alle PC-enheter der du skal installere programvaren. Sjekk for systemkravene, operativsystemet og datamaskinen plattform som du skal bruke. Alle disse skal arbeide med Rational Software. Selv om programvaren er generelt brukbart på de fleste profesjonelle datamaskiner, bør du også sørge for at de testene du skal gjøre ved hjelp av Rational Software kan utføres ved hjelp av systemressurser og datamaskin.
  4. Laste ned prøveversjonen. Etter å registrere deg, er neste trinn å laste ned. Rettssaken versjonen er tilgjengelig på nettstedet, og vil gi deg en begrenset bruk av produktet. Formålet for prøveversjonen er ikke for deg å være i stand til å fullføre den faktiske testing og analyse, men bare for å være i stand til å gjøre deg kjent med funksjonene som produktet har. Prøveversjonen kan lastes ned ved å høyreklikke på linken på IBM nettstedet . Søke etter Rational Software produktet av valget i den alfabetiske listen over produkter som nettstedet sponsorer. Etterpå, vil filen bli lagret på datamaskinen.

Nedlastingstiden vil avhenge av dine systemkrav

Hvordan laste ned rasjonell programvare. Laste ned prøveversjonen.
Hvordan laste ned rasjonell programvare. Laste ned prøveversjonen.

Nedlastingstiden vil avhenge av dine systemkrav, nettleser og Internett-tilkobling. Når den har fullt blitt lastet ned, høyreklikk på filen og kjør installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene på skjermen retninger, og sjekk 'prøveversjon fanen som vil gi deg begrenset bruk av programvaren. Hvis du er fornøyd, kan du kjøpe lisensnøkkel fra Rational Software, for å låse opp alle funksjonene i produktet.