O2e

Hvordan legge til kolonner i et Microsoft Word - dokument

Som du kanskje allerede vet

Som du kanskje allerede vet, har Microsoft Word redigeringsverktøy for å endre tekstjustering. Det vil være tilfeller der du trenger å dele en vanlig dokument i kolonner. Et eksempel er når du bruker programmet til å lage et nyhetsbrev eller en publikasjon som bruker et lignende format og layout. Selv Publisher er laget mer for å arbeide ut oppsettet for publisering dokumenter, har Word nok funksjoner som kan brukes for enklere prosjekter. Følgende viser fremgangsmåten på hvordan du legger til kolonner til Word-dokumentet,

Hvordan legge til kolonner i et microsoft word - dokument. Bruk kolonnene ikonet.
Hvordan legge til kolonner i et microsoft word - dokument. Bruk kolonnene ikonet.

  • Visninger. Før du begynner, ta oppmerksom på at Kolonner funksjon i Word fungerer bare på bestemte dokumentvisninger. Word har fire måter å vise et dokument: Normal, Weboppsett, Utskriftsoppsett, og Disposisjon. Funksjonen vil kun fungere på normal og Utskriftslayout utsikt. På et tomt dokument, kan du gjenkjenne kolonnen divisjoner ved å se på den horisontale linjalen på toppen av siden. I Weboppsett og disposisjonsvisning, er disse divisjonene ikke presentere på linjalen. Ikonene for skiftende mellom disse fire visninger er funnet på nedre venstre hjørne av de viktigste grensesnittet.
  • Bruk kolonnene ikonet. Kolonner ikonet er en del av standardverktøylinjen. Det sitter mellom 'Sett Microsoft Excel-regneark "og Tegning ikoner. Når du klikker på kolonner ikon, vil en pop-out vises med fire seksjoner som representerer kolonnene du kan legge til i dokumentet. Som du holder musepekeren over disse kolonnene de vil bli markert. Denne handlingen velger antall kolonner. Når du trykker på høyre-klikk museknapp, vil dokumentet bli delt i henhold til hvor mange kolonner ble fremhevet. Velge bare én kolonne vil ikke resultere i noen endringer for et vanlig dokument. Du kan tenke på en vanlig dokument som en enkelt-kolonne layout.
  • Bruk Format-menyen. Den åpenbare begrensninger med bruk av kolonner ikonet er at du bare kan legge tre kolonner. Hvis du planlegger å layout dokumentet med mer enn fire kolonner, må du bruke Format-menyen. Utvid denne menyen og klikk på Kolonner alternativet. Dette vil bringe ut sin dialogboks. Tast inn det nødvendige antall kolonner på den delen som er det. Du kan bare skrive inn et tall mellom 1 til 45 år. Men ta oppmerksom på at antall kolonner du kan legge til er også begrenset av settet papirstørrelsen på dokumentet. Dialogboksen inneholder også andre alternativer for formatering kolonner. Det er forhåndsinnstillinger og innspill bokser for å angi kolonnebredde og avstand. "Apply to:" drop-down boks inneholder alternativer for gjennomføring av layout på hele dokumentet eller bare fra der markøren er for tiden plassert. Dermed i én side, kan du ha to seksjoner, den forrige i en enkelt kolonne, og den neste i to eller flere.

Et Word-dokument delt inn i kolonner har mindre plass for innhold. Husk å bruke en passende font og justere skriftstørrelsen og bilde størrelser for å holde dokumentet organisert og presentabel.