O2e

Hvordan legge til linjen barer til et nettsted

Linje barer er noen vertikale eller horisontale linjer på nettsider

Linje barer er noen vertikale eller horisontale linjer på nettsidene. Linje barer brukes vanligvis til å bryte opp deler av en nettside for enklere visning. Farget linje barer, på den annen side er vanligvis tilsettes for å forbedre webside estetikk. Følg disse trinnene for å legge til tabeller som fungerer som linje barer ved hjelp av HTML.

  • Få tilgang til en tekstredigering program. Klikk på den grønne Start-knappen når din personlige datamaskinen er slått på. Fra Start-menyen som er trukket opp, direkte musepekeren til elementet programmer. Fra overlappende menyen som trekker opp, direkte musepekeren til elementet tilbehør. Fra den andre overlappende menyen, merker og velger elementet Notepad.
  • Bestem på nettsidens overskrift og kropp. Først og fremst må du opprette innhold til web-siden overskriften og kropp. Posisjonen fungerer som web sidens tittel. Kroppen, på den annen side, inneholder all informasjon for nettsiden. For dette eksempelet, vil vi bruke My Online Store for overskriften, og Kjøp nå! For kroppen.
  • Generere HTML-koden for overskriften og kropp. Både kurs og kroppen skal fremstå som en blokk med tekster hver på web-siden. Overskriften vil vises som den første linjen med tekst mens kroppen vises som den andre. Husk at overskriften og kroppen er hver betraktes som separate enheter. For dem å fremstå som sådan, vil deres HTML-koder må være innelukket i de mindre enn (<) og større enn (>) tegn. Overskriftskodene kan enten være <HEAD> eller <head>, mens kroppen kodene er enten <BODY> eller <body>. Du kan bruke enten store bokstaver eller små bokstaver for å legge i de mindre-enn og større-enn tegn og resultatene vil være den samme i slutten. For dette eksempelet skjønt, vil vi bruke store bokstaver.
Å opprette HTML-koden for overskriften, skriver:

<HTML>

<HEAD>

<TITLE> Min Online Store </ TITLE>

</ HEAD>

Å opprette HTML-koden for kroppen, skriver i:

<BODY>

<H1> Min Online Store </ H1>

Kjøp nå!

Hvordan legge til linjen barer til et nettsted. Få tilgang til en tekstredigering program.
Hvordan legge til linjen barer til et nettsted. Få tilgang til en tekstredigering program.

</ BODY>

  • Legge til tabeller som vil tjene som linje barer. For dette eksempelet, vil vi lage linje barer å lage en liste over de tilgjengelige elementene tiden for salg gjennom nettbutikken og deres respektive priser. La oss si at du selger poser for 5€ hver, penner for 5€ hver og notatblokker for 5€ hver. HTML-koden for tabellen skal se slik ut:
<table BORDER="1">

<tr>

<th> SAK </ TH>

<th> PRIS </ TH>

</ Tr>

<tr>

<td> BAGS </ td>

<TD> 5€ </ td>

Linje barer er noen vertikale eller horisontale linjer på nettsider. Bestem på nettsidens overskrift og kropp.
Linje barer er noen vertikale eller horisontale linjer på nettsider. Bestem på nettsidens overskrift og kropp.

</ Tr>

<tr>

<td> PENS </ td>

<TD> 5€ </ td>

</ Tr>

<tr>

<td> NOTEBOOKS </ td>

<TD> 5€ </ td>

</ Tr>

</ TABLE>

Når dette er gjort

Når dette er gjort, må du lagre Notisblokk-dokument i riktig format, slik at du får se det på nettet. For å gjøre dette, klikk på Fil-kategorien. Fra rullegardinmenyen, velger du alternativet Lagre som. Fra Lagre som dialogboksen som kommer opp, tildele et lagringssted først. Deretter tilordne et navn i Filnavn: delen. Sørg for å påføre filtypen. HTM etter å skrive inn ønsket navn. I Filtype: velger alternativet Alle filer og klikk deretter på Lagre. Bare å dobbeltklikke på lagret. HTM-fil for å vise de nyopprettede linjen barer i nettleseren din.