O2e

Hvordan legge til minnemoduler til datamaskiner for å øke hastigheten

En minnemodul

En minnemodul, kjent som datamaskinens Random Access Memory (RAM), er en type datalagring komponent. RAM er det som brukes til å forsyne en konstant kilde til lagringsminne for å kjøre ulike dataprogrammer samtidig. Hvis du merker at datamaskinen utfører under pari, så ytterligere minnemoduler kan bare være det den trenger. Slik gjør du:

  • Forstå hvorfor det er behov for å legge minnemoduler til datamaskinen. Når du først kjøpte datamaskinen, ble det installert med sannsynligvis akkurat den rette mengden RAM for å kjøre operativsystemet og noen grunnleggende programmer. Siden da har de installerte flere programmer spist opp på random-access memory resulterer i en langsom arbeidende datamaskin.
  • Sørg for at du vet nøyaktig type minnemodul installert i datamaskinen. Det er viktig at du vet nøyaktig type og merke som er installert på datamaskinen. Hvis du installerer en annen type minnemodul, kan det ikke bli gjenkjent av resten av systemet. Å vite nøyaktig type og merke av minnemodulen, må du åpne kupeen bolig det, eller ta resten av maskinen til butikken, slik at datamaskinen teknikere kan identifisere det for deg.
  • Huske på grunnleggende sikkerhetsregler ved håndtering datamaskiner. Datamaskiner er utstyrt med microchips som kan få permanente skader hvis de ikke håndteres riktig. Først av, sørg for at rommet er støvfritt. Deretter fjerner statisk elektrisitet. Statisk elektrisitet, selv i små grader, kan føre til at microchips i maskinen til kortslutning. Du kan enten bruke en anti-statisk armbånd eller bare berøre en metallgjenstand, for eksempel en dør knott å drenere statisk elektrisitet fra kroppen din. Selvfølgelig må du koble datamaskinen fra strømkilden for å sikre at du ikke får uhell electrocuted.
  • Åpne datamaskinen saken å legge minnemoduler. Fjern skruene for å ta ut dekselet av datamaskinen saken. Deretter identifiserer sporene tildelt for flere minnemoduler. Disse plassene skal være sammen med de installerte minnemoduler. Nå renne statisk elektrisitet fra kroppen din før du tar ut den nye minnemodulen ut av omslaget. Sett minnemodulen inn i sporet gjør at det er orientert på samme måte de andre minnemodulene er. Du skal høre et tydelig klikkelyd når spilleautomatene sikkerhetsstyrker knotter låse minnemodulen på plass. Sett skruene tilbake på å dekke saken og slå på datamaskinen for å sjekke.

Hvordan legge til minnemoduler til datamaskiner for å øke hastigheten. Forstå hvorfor det er behov for å legge minnemoduler til datamaskinen.
Hvordan legge til minnemoduler til datamaskiner for å øke hastigheten. Forstå hvorfor det er behov for å legge minnemoduler til datamaskinen.

De nylig lagt minnemoduler bør automatisk bli oppdaget av resten av systemet. Hvis du ønsker å legge litt mer å ytterligere øke hastigheten, så bare gjentar trinnene ovenfor.