O2e

Hvordan legge til titler og tekst overlegg: microsoft movie maker

Du kan forbedre din film eller lyd-visuelle presentasjonen ved å legge tittel sekvenser og tekst overlegg. Her er fremgangsmåten for å legge til tekst i videoen ved hjelp av Movie Maker-programmet.

  1. Laste videoklippet. Den første delen Movie Oppgaver-ruten øverst til venstre på grensesnittet er merket Capture Video. Under denne overskriften er alternativer som kan gjøre deg i stand til å importere videoklipp direkte fra en enhet eller fra en bestemt mappe på PC-ens harddisk. Klikk på "Capture fra videoenhet" å gjøre det tidligere eller 'Importer video "for å gjøre det senere. Når dette er gjort, vil videoklippet vises som et miniatyrbilde på Samlinger-ruten ligger rett ved siden av Movie Oppgaver-ruten. Du kan deretter dra-slipp dette klippet på video raden i Timeline delen (den nedre halvdelen av hovedvinduet) for å sette det på sin rette plass i sekvensen og gjøre den klar for redigering.
  2. Klikk "Utfør titler eller bonuser. Den andre delen av filmen Tasks er Rediger film. Klikk på "Utfør titler eller kreditter alternativet finnes under denne overskriften.
  3. Velg plasseringen av tittelen. Det nye vinduet som vises vil spørre deg hvor du vil legge til en tittel - i begynnelsen av hele filmen, før det valgte videoklippet, på det valgte klippet (tekst overlay), etter det markerte klippet eller på slutten av hele filmen som studiepoeng. Velg riktig alternativ.
  4. Skriv inn teksten. Det neste vinduet som vises har en inngang felt der du kan skrive inn teksten. Hvis du valgte alternativet for kreditter i forrige trinn, vil inntastingsfeltet vises som en tabell med to kolonner. Ikke umiddelbart trykk Ferdig når du skriver i teksten. Du ønsker kanskje å først vurdere å endre font, størrelse, farge og bakgrunnsfarge. Du kan også være lurt å legge litt animasjon.
  5. Endre teksten eller tittelen sekvens. Rull ned til den nedre delen av inn tekst for tittel vinduet for å se flere alternativer. Etter hvert modifikasjon kan du klikke på Ferdig for å se endringene tre i kraft på Preview Monitor rett ved dette vinduet.
5,1 Tittel animasjon
The 'Endre tittelen animasjon alternativet vil tillate deg å legge animasjonseffekter i teksten som enkel fade-ins eller outs. Det er flere andre effekter meste av den typen som du finner i PowerPoint lysbildeoverganger. Korte beskrivelser av effektene er gitt for å veilede deg. De som er merket "(overlay)" er for å vise teksten på toppen av videoklippet.

5.2 Tekst font og farge
The 'Change skrifttype og farge alternativet vil gjøre deg i stand til å velge din foretrukne skrift, endre størrelse, gjør det fet, kursiv eller understreket, plasser den venstre, høyre eller sentrum, definere åpenhet, og sett skriften samt bakgrunnsfarge. Tweak med noen av disse parametrene til du får det utseendet du går for.

Hvordan legge til titler og tekst overlegg: microsoft movie maker. Klikk "utfør titler eller bonuser.
Hvordan legge til titler og tekst overlegg: microsoft movie maker. Klikk "utfør titler eller bonuser.

Disse titler og tekst overlegg vises som miniatyrbilder klipp på Tidslinjen akkurat som videoklippene. Dette betyr at du også kan dra-slipp dem å omplassere dem i rekkefølge eller klikk dra sine kanter til å endre deres varighet.