O2e

Hvordan legge ut en CV på alljobsearch.com

Hundrevis av mennesker er å snu til Internett for å få jobb

Hundrevis av mennesker er å snu til Internett for å få jobb. På grunn av dette, er jobben søkemotorer vokser i popularitet. Disse søkemotorene vil kompilere alle ledige stillinger på en side slik at du kan søke etter arbeid som du liker. Bortsett fra jobb åpninger, vil jobben søkemotorer som AllJobSearch.com også tillate deg å legge inn din CV, slik at arbeidsgivere kan faktisk kontakte deg og tilby deg jobbmuligheter. Her er hvordan du kan legge din CV til området.

  1. PDF. Først av alt, sørg for at du utarbeide en PDF-fil av din CV. Mange vil sende gjenopptar i DOC-format. Problemet med DOC-formatet, er imidlertid at det er svært enkelt å redigere og endre, noe som betyr at andre brukere kan faktisk laste ned og kopiere din CV. PDF-filer kan også kopieres, men er ikke så lett kopieres som DOC-filer. Også, kan PDF-filer leses på nesten hvilken som helst datamaskin som har en PDF-leser. De fleste arbeidsgivere vil ha PDF-lesere i alle fall siden programmet er gratis og masse dokumenter sendes som PDF-filer.
  2. Detaljerte kriterier. Deretter velger de kriteriene der du vil laste opp din CV. Husk at det er nok av stillingskategorier på nettstedet. Det er seksjoner for grafiske designere, nettside utbyggere, online forfattere, regnskapsførere, medisinske transcriptionists og mange flere. Pass på at du velger en kategori der du faktisk passe inn hvis du er en grafisk designer, vil din CV ikke brukes i online forfatter kategori. Det er også geografiske kriterier som du bør også se nærmere på, slik at du kan finne arbeid i områder som er nær deg. Selvfølgelig, det er noen jobber som er Internett basert, og i så fall trenger du ikke å spesifisere området.
  3. Krav og formater. Det er formater for å følge når du legger inn din CV. Sjekk disse ut, slik at du kan lage en CV som passer standard. Ved den vanlige gjenoppta formater gjør det også lettere for deg å skrive ned din CV, siden du allerede har en guide å følge. Hvis det er visse jobbkrav som du må ha for å kvalifisere for en bestemt jobb, også sørge for at du oppfyller kravene før du legger inn CV, slik at du vil være egnet til å ansette umiddelbart etter at du legge inn din CV.
  4. Industry. Sjekk også ut linkene til nettsteder for jobb søkemotorer for bestemte bransjer. Disse vil sende deg til spesielle nettsteder der du kan legge dine spesifikke gjenopptas. For eksempel finnes det nettsteder som faller spesielt for jobbsøkere i informasjonsteknologi eller webdesign. Bruke bransjespesifikke jobb søkemotorer vil tillate deg å kontakte flere arbeidsgivere som faktisk er ute etter noen med dine ferdigheter.

Til slutt, sørg for å oppdatere din CV

Hvordan legge ut en CV på alljobsearch.com. Detaljerte kriterier.
Hvordan legge ut en CV på alljobsearch.com. Detaljerte kriterier.

Til slutt, sørg for å oppdatere din CV. CV er ikke ment å være statiske eller sovende. Når du får en ny ferdighet eller jobberfaring som vil gjøre deg til en mer kompetent arbeidstaker, sørg for å legge dette til din CV.