O2e

Hvordan legge ved en fil til e-post i Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird er et gratis e-plattform som er veldig lik Microsoft Outlook. Hvis du har problemer arbeider med funksjonene i Mozilla Thunderbird, og deretter fortsette å lese fordi i denne opplæringen vil du lære hvordan du kan legge ved en fil til din e-post i Mozilla Thunderbird.

  1. Lansere Mozilla Thunderbird på datamaskinen og trekk opp 'Compose Window ". Det er forskjellige måter i orden for deg å trekke opp Compose Window, enten ved å klikke på "Skriv"-ikonet, ved å klikke på "Skriv en ny melding 'fra hovedvinduet ramme, ved å gå på til Fil fra menylinjen ved å velge 'Message' og deretter 'Ny' eller ved å trykke 'Ctrl' og 'M' tastene på tastaturet.
  2. Angi detaljene av e-posten, adressene og faget. Selvfølgelig, ikke glem å legge inn e-postadressene til de du sender meldingen til, og også gjenstand for e-posten din.
  3. Fest filen du vil meldingen. Fra verktøylinjen under menylinjen, klikk på 'Fest' ikonet som har en binders bildet på den. The 'ved fil (er)' dialogboks vil da vises på skjermen. Velg den bestemte plasseringen av filen i stasjonen, og når du er ferdig å finne den, klikker du "Open".
  4. Sluttføre e-postmelding. Når du har klikket 'Open', vil du se en ny seksjon vises på skrivevinduet, hvor alle vedleggene er plassert. Sluttføre epost ved å legge en melding og en kort beskrivelse av hva filen som du har festet handler om.

Nå som du vet hvordan du skal legge ved filer til din e-post

Hvordan legge ved en fil til e-post i Mozilla Thunderbird. Fest filen du vil meldingen.
Hvordan legge ved en fil til e-post i Mozilla Thunderbird. Fest filen du vil meldingen.

Nå som du vet hvordan du skal legge ved filer til e-post, kan du kommunisere med din familie, venner og kolleger og inkludere de viktige filene som er relevante med den informasjonen du har oppgitt i e-posten. Lære å bruke Mozilla Thunderbird er enkelt, og du trenger bare gjøre deg kjent med de ulike funksjonene er tilgjengelige for deg. Prøv å spille rundt med funksjonene og du vil se at i bare noen få forsøk, vil du allerede være veldig vant til Mozilla Thunderbird.