O2e

Hvordan legge yahoo kontaktannonser

Skape en meningsfull sammenheng i et stort fellesskap er lettere nå på grunn av Yahoo Personals. Koble til med nye venner og finne en romantisk eller spesiell venn via nettsamfunn er så enkel og rask som å sende elektronisk post. Å legge ut på Yahoo Kontaktannonser, må du være en registrert Yahoo brukeren først. Når en registrert Yahoo bruker, kan du lage din egen profil med et bilde, last det opp til nettstedet, og deretter svare på profiler som tar kontakt med deg.

  1. Registrer deg for å opprette en Yahoo brukerkonto. Hvis du allerede en Yahoo bruker, kan du logge inn ved å skrive din Yahoo-ID og passord.
  2. Når du er logget inn, klikker du på knappen "Opprett en gratis profil" som ligger nær toppen av siden. Du må klikke på "fortsett" for å godta code of conduct avtale. Du må gjøre og legge din profil.
  3. På dette stadiet, er du nå på det første trinnet i å lage din profil. Fullføre hvert av de fire trinnene i prosessen ved å klikke på "Fortsett" nederst på hver side. I alle fall at du ikke kan fortsette med det du gjør, kan du klikke "Lagre og Fullfør senere» og fullføre din profil på et annet tidspunkt.
  4. På den siste etappen, kan du se hvordan profilen din ser ut til andre brukere ved å klikke på "Preview og send Profil". Hvis du ønsker å gjøre endringer, kan du gjøre det ved å klikke på "Rediger" for den delen av profilen du ønsker å endre, eller klikke direkte på noen egenskaper i profilen.
  5. Når du er ferdig med redigeringen, kan du sende inn din profil ved å klikke på "Send profil"-knappen. Når profilen er sendt, vil profilen godkjenningsprosessen starte.

Hvordan legge yahoo kontaktannonser. Når du er logget inn.
Hvordan legge yahoo kontaktannonser. Når du er logget inn.

Du vil da motta en melding om at profilen vil bli oppdatert når den er gjennomgått av Customer Care Team. Du vil bli minnet på å holde et øye åpent for e-post oppdateringer og meldinger om status for profilen din. Når profilen er godkjent, vil profilen din vises i søkeresultatene innen 48 timer.

Å ha et bilde på profilen din vil være mer attraktivt for andre som ønsker å kommunisere med deg. For å legge til et bilde på profilen din:

  1. Klikk på "Legg til bilde"-linken.
  2. Klikk på "Browse"-knappen og velg bildet du vil laste opp.
  3. Finn og merk bildefilen du ønsker å legge inn, og deretter klikker du "Open" knappen. Å være kreativ ville bidra til å gjøre andre brukere mer interessert i profilen din.
  4. Legge til en bildetekst til bildet ditt vil gjøre profilen mer attraktiv for andre. Deretter klikker du på "upload"-knappen.

På dette stadiet.
På dette stadiet.

Når du bli en betalende abonnent, kan du nå begynne å lage relasjoner med andre brukere. Koble med andre brukere, velge hvem du ønsker å kommunisere med, og når blir en enkel glede når du er abonnent. Andre alternativer bortsett fra å være en betalende abonnent, er å opprette en gratis personlig profil der du også kan beskrive hvem du er og hvem du søker.