O2e

Hvordan leie metalldetektorer

Bruk metalldetektering for skattejakt og mer

Den utbredte bruk av håndholdte metalldetektorer kan tilskrives det faktum at de i virkeligheten er forholdsvis lett å bruke. Metalldetektorer er mye brukt av arkeologer, lokale og internasjonale flyplasser, konstruksjon firmaer, militære soldater og skattejegere.

Disse verktøyene gjør bruk av elektromagnetisk stimulering for å få øye på noe metall materialer som gull, våpen, kniver, stålstenger og mer. Faktisk kan de kan få øye på merkelige stoffer i mat også, og siden terrorisme er frodig hele verden, kjøpesentre bruker ofte en super tryllestaven håndholdt versjon for å oppdage eventuelle dødelige våpen.

For det mest gøy, skjønt, er metalldetektorer brukes til gruvedrift og skattejakt. Nedenfor er noen tips om valg og bruk.

Hva slags metall detektoren bør du leie / kjøpe? Dette spørsmålet kan besvares når du vurdere de faktorene som fører deg til å søke etter en i første omgang.

 • Hvis du er bare ute etter å bruke opp litt ledig tid, vil en grunnleggende enhet fungere helt fint.
 • Hvis du er en mester Prospector, men du vil trenge en detektor som har flere funksjoner, og kan finne flere elementer.
 • Metalldetektorer kommer i forskjellige former også. Det er til og med hodetelefoner som du kan bruke til å oppdage mynter, smykker og relikvier.
 • En annen faktor å vurdere er den metoden som detektoren finner elementene. Den mest populære typen er VLF (Very Low Frequency) metalldetektor. Disse enhetene kan ikke skanne veldig dyp, men de kan gi deg et bedre inntrykk av elementet som er gravlagt.
 • Den andre typen av metall detektoren er pulsen indikasjon. Denne typen vil tillate deg å se dypere inn i jorden, men med mindre kontroll over spesifikke elementer og metaller.

Hvordan leie metalldetektorer. Hva slags metall detektoren bør du leie / kjøpe?
Hvordan leie metalldetektorer. Hva slags metall detektoren bør du leie / kjøpe?

Hvor kan jeg finne en metalldetektor leie? Hvis du ikke har din egen metalldetektor hjemme, så kan du leie en online eller i en butikk nær deg. Her er noen nyttige tips:

 1. Escondido mynt og lån . Enten du ønsker en metalldetektor for hobby eller for et viktig program, kan Escondido Coin og lån hjelpe deg. Leien er så lav som 10€.
 2. Utleie HQ . Finn en leie i ditt område ved hjelp av Rental HQ. Bare velg provinsen eller staten fra listen nedenfor Rental HQ hovedsiden.
 3. Sikkerhet metalldetektorer . Lei metalldetektorer som er laget av top notch metalldetektoren produsenter som kontroll Screening, Fisher Security, Garrett metalldetektorer og hvitt. Ikke gå på akkord med sikkerheten til din familie og venner, leie en på Sikkerhet metalldetektorer til en svært rimelig pris.
 4. Erento . Hvis du bor i Storbritannia så du kan leie fra Erento. Kostnaden for utleie varierer fra 12 britiske pounds til 46 pounds.
 5. US zilok . Lei en metalldetektor for så lite som 25€ per dag. Hvis du har spørsmål, klikker du bare på "spørre eieren et spørsmål"-knappen. Kontanter, European Express, MasterCard og Visa aksepteres.
 6. Republic smykker . Lei en metalldetektor for 15€ per dag. Betaling av depositum er nødvendig. De tilbyr også tilbehør som sand kuler, murskjeene og sløyfe dekker.
 7. Sun Belt utleie . Sun Belt Utleie gi utleie av forskjellig utstyr som metalldetektorer, motorsager, hekksakser og plen ventilasjonsanleggene, log splittere, torv-kuttere og Halmblåsere.
 8. Listown . Fra mandag til torsdag, er leieprisen 30€ per dag, så lørdag til søndag leieprisen er 55€ per dag. En 15-minutters leksjon er inkludert i prisen.
 9. Ace detektorer . Ace detektorer 'hovedkontor i Pennsylvania, og de selger og leier til lave priser.

Hvordan bruker jeg en metalldetektor? Ovennevnte utleie områder bør komme i gang, og når du har leid en metalldetektor, bør du vurdere denne lille guiden for å komme i gang på skattejakt!

 • Få noen praksis bruker enheten. Gå til en strand eller en lokal park. Disse områdene er gode steder å begynne, som de har glatt terreng og ofte har muligheter til å finne noe. Sørg for å markere startpunktet og vekk du går!

  Hold spolen (den runde delen som feier over bakken) nivå og nær bakken. Gå sakte, noe som gjør langsomme feier foran deg med enheten. Hvis du går for fort maskinen ikke vil fungere riktig og du vil savne elementer.

 • Når du begynner å bruke enheten din kompetanse vil utvikle seg og det kan være lurt å oppgradere enheten. Får en metalldetektor som lar deg ignorere noen materialer vil hjelpe deg til å finne flere av de elementene som du leter etter.

  En annen måte å få mestring av ferdighet er å delta i et metall oppdage gruppen. Disse organisasjonene er plassert over hele Europa og lære sine medlemmer teknikker, steder av interesse, og historien til kunsten.

Bruk metalldetektering for skattejakt og mer. En annen faktor å vurdere er den metoden som detektoren finner elementene.
Bruk metalldetektering for skattejakt og mer. En annen faktor å vurdere er den metoden som detektoren finner elementene.

Metalldetektorer kan brukes til skattejakt, sikkerhet og mange andre formål. Du kan bruke dem for viktige applikasjoner og for ferie-eller hobby også. Men ikke glem å gjøre en sammenligning av de mange typer enheter før leie din egen. Leie en fra en pålitelig metalldetektor butikken er sterkt anbefalt. De vil gi deg den beste til garantert lave priser.