O2e

Hvordan lese multimedia datamaskinen vurderinger

Denne artikkelen vil diskutere hvordan å finne legitime vurderinger av multimedia datamaskiner.

Den første tingen å merke når du leser en anmeldelse, er troverdighet og pålitelighet av personen skrive vurderingen. Du kan støte på evalueringer som kan synes å være for entusiastisk om elementet. Deretter finner du ut at personen som skrev det var en selger for nevnte produkt. Dette er da umiddelbart en partisk vurdering, som ikke er et godt grunnlag for beslutning i å kjøpe en datamaskin. En annen mulighet er at du kan komme over andre vurderinger som sier noe annet enn negativ kritikk om nevnte multimedia computer. Nå kan det være fordi de har kjøpt en brukt datamaskin som kan være problematisk i første omgang, det er derfor de er så negativt om elementet. Eller de kan ha det gøy å angripe omtrent alt som de snuble over. Det beste ordet å ta hensyn ville være ordet av selve redaktør av nettstedet og folk som faktisk har kjøpt produktet, og var bare å gi sine meninger om det. Og hvis vurderinger på nettsteder fortsatt ikke overbevise deg, ty til vennene dine faktiske attester.

Hvordan lese multimedia datamaskinen vurderinger. Samme nettsted gir karakterer for hver av datamaskinene.
Hvordan lese multimedia datamaskinen vurderinger. Samme nettsted gir karakterer for hver av datamaskinene.

Computershopper.com er ett av nettstedene som reflekteres av Google. Det gir den nyeste anmeldelser av de nyeste maskinene i markedet, skrevet av redaktøren selv. Det er en flott nettside fordi den tilbyr også en kjøper guide, hvor de hjelper deg med å finne den modellen som passer perfekt til dine behov. For eksempel skiller en laptop sterkt etter pris, størrelse, portabilitet, kraft, hurtighet, osv. De har en full liste over hvilke utdanning datamaskin passer best med det du ønsker. De har også kategorisert hver datamaskin i henhold til sitt bruk, enten det er for virksomheten, spill, underholdning, eller bare for deg å ha en kreativ datamaskin. I hver kategori, nummerert de PC merker og versjoner for brukerne å enkelt identifisere, hvilken de ønsker.

Samme nettsted gir karakterer for hver av datamaskinene

Samme nettsted gir karakterer for hver av datamaskinene. De gir korte lister av fordeler og ulemper, sammen med redaktørens kortfattet vurdering av produktet. De skrev også de viktigste spesifikasjonene på maskinen som prosessor, minne, lagring, optisk stasjon, skjerm, grafikk, vekt, dimensjoner og operativsystemer. Dette ville være en god kilde til informasjon for deg å sammenligne datamaskiner.

Pcmag.com og Cnet.com skiller seg ikke mye med den første nettsiden, men i disse, de har mer spesifikke kategorier som du kan velge mellom, slik som hvilket merke, prisklasse, datamaskin type og skjermstørrelse. Crev.com , på den andre hånd, gir en liste over forhandlere som selger produktet sammen med sine respektive salgspriser. Dette vil være den perfekte området for å sjekke på hvilken nettside tilbyr lavest datamaskinen pris.

Hvordan lese multimedia datamaskinen vurderinger.
Hvordan lese multimedia datamaskinen vurderinger.

I utgangspunktet er det bare å lese fra disse nettstedene for å vite mer om multimedia computer som du planlegger å kjøpe. Sørg for at du sjekker på viktige detaljer som robusthet, batterilevetid, fart, kraft, og andre spesifikasjoner av datamaskinen som vil oppfylle det du ønsker for en personlig datamaskin.