O2e

Hvordan man kan forebygge laste ned spionprogrammer når du bruker skype

Skype er et kommunikasjons program som lar samtaler og direktemeldinger. Det er en veldig praktisk program, så mye slik at brukerne kan gjøre feil for å være slapp på deres system sikkerhet. Spyware, blant annet ondsinnet programvare, kan infisere datamaskinen gjennom kommunikasjon programvare som Skype, hvis du ikke er forsiktig. Følgende er noen tips om hvordan du kan forhindre å laste ned spionprogrammer når du bruker Skype.

Hold sikkerhetsprogramvaren oppdatert.
Anti-spyware-programmer er din grunnleggende forsvar mot slike typer ondsinnede filer. De er i stand til å oppdage uregelmessigheter ved å referere sine definisjonsfiler av kjente spionprogrammer. Dermed er det viktig å oppdatere og har den nyeste versjonen av en anti-spyware definisjon filer. De er bare så effektiv som sin nyeste oppdateringen fordi nye ondsinnede filer hele tiden holde beskjæring opp på nettet. Mesteparten av tiden oppdateringer er satt til automatisk som standard. I alle fall lære hvordan du konfigurerer anti-program gjennom dets muligheter, innstillinger eller Verktøy-menyen. Ta oppmerksom på at et antivirusprogram ikke fokusere nødvendigvis på spyware. Det er bedre å ha en egen anti-spyware program sammen med antivirus som de er laget for å spesifikt oppdage, blokkere og fjerne spionvare.

Hvordan man kan forebygge laste ned spionprogrammer når du bruker skype. Hold sikkerhetsprogramvaren oppdatert.
Hvordan man kan forebygge laste ned spionprogrammer når du bruker skype. Hold sikkerhetsprogramvaren oppdatert.

Bruk den umodifiserte versjonen av skype.
På sikkerhetssiden av Sype nettstedet, utviklerne gi et par råd om hvordan du trygt bruke programmet. En av sine anbefalinger er å laste ned og installere bare den opprinnelige og uendret versjon av programmet fra deres nettsted. Bruker en versjon av Skype som ble tatt fra en muligens tvilsom kilde kan ha ukjente sårbarheter i sin programmering. Også kan Skypes teknisk support ikke kunne imøtekomme sikkerhetsproblemer som oppstår fra slike ikke-standardiserte versjoner.

Bruke skype bare med kjente kontakter.
Ikke bare stole på din anti-spyware program. Være en pliktoppfyllende bruker. Ikke bare vilkårlig legge til nye kontakter eller gi bort din kontaktinformasjon. Du trenger ikke bare gi ut mobilnummeret ditt til noen, gjør du? Skype utviklere anbefaler også at den sikreste metoden er en Skype-til-Skype-tilkobling via det offentlige Internett. Kontakt med tredjeparts IM programmer, mobiltelefoner eller vanlige telefoner øker sikkerhetsrisikoen fordi skifte til et annet nettverk. Så sørg for at venner, familie og kollegaer også ha og bruke den umodifiserte versjonen av Skype når vi kommuniserer med deg.

Verifisere filer og lenker før du laster ned eller besøke.
Selv om du kjenner avsenderen, er det fortsatt lurt å bekrefte fra ham eller henne hva slags fil de sender over. Når du laster ned filen, ikke åpne den umiddelbart. Skanne det første med noen sikkerhetsverktøy du har. Kontroller også linker kontaktene dine kan sende deg. Du kan alltid google nettadresser og sjekke hva nettstedet handler om før du faktisk besøke den.

Bruk den umodifiserte versjonen av skype. Bruke skype bare med kjente kontakter.
Bruk den umodifiserte versjonen av skype. Bruke skype bare med kjente kontakter.

Bruke de riktige verktøyene og å være forsiktige er den beste måten å beskytte deg mot spionprogrammer som kan infisere systemet gjennom kommunikasjonsverktøy som Skype.