O2e

Hvordan man kan forebygge slette bekreftelsesmeldinger vises

Hvis du bruker Windows-operativsystemet på datamaskinen

Hvis du bruker Windows-operativsystemet på datamaskinen, kan du se at det er en bekreftelse som vises når du tømme innholdet i papirkurven på skrivebordet ditt. Dette kan være irriterende, siden det vil vises hver gang du prøver å tømme papirkurven. Det er en måte at du kan slå bekreftelsesmeldingen av. Her er de enkle trinn på hvordan du kan gjøre det.

  • Gå til egenskapene til papirkurven. Slå på datamaskinen og la den starte opp helt. Plasser musepekeren over papirkurven ikonet på skrivebordet og høyreklikk. En pop up meny vises. Velg "Egenskaper" blant alternativene. En meny vises når du gjør dette.
  • Slett bekreftelse boksen. På papirkurven egenskaper menyen, se etter 'Vis slette bekreftelsesdialogboks'. Det er en boks ved siden av dette alternativet. Sørg for at boksen ikke er merket. Etterpå klikker "OK"-knappen.
  • Test bekreftelsesboksen. Prøv å slette innholdet i papirkurven for å teste om bekreftelse boksen ikke vises lenger.

Hvordan man kan forebygge slette bekreftelsesmeldinger vises. Gå til egenskapene til papirkurven.
Hvordan man kan forebygge slette bekreftelsesmeldinger vises. Gå til egenskapene til papirkurven.

Dette er trinnene du må følge for å hindre slette bekreftelsesmeldinger vises når du fjerner innholdet i papirkurven. Vær oppmerksom på at det kan være godt å ha dette alternativet om du ved et uhell sletter noe, slik at du kan dobbeltsjekke innholdet i papirkurven før du sletter dem helt fra systemet. Hvis du ønsker å reversere innstillingene, bare sette en hake tilbake på boksen.

Det er noen tips og triks akkurat som dette at du kan gjøre med din Windows-maskin. Du kan bruke disse til å tilpasse innstillingene og arbeide med datamaskinen enklere. Her er noen nettsteder som kan hjelpe deg tilpasse og navigere gjennom datamaskinen.

  • Tech sted - Denne nettsiden har en rekke tips og triks som du kan bruke for Windows-operativsystemer. Tipsene er kategorisert i henhold til type av Windows-systemet som du har. De har triks for Windows 7, Vista, XP, 2000 og eldre operativsystemer. Du kan lære hvordan du gjør snarveier, oppgradering, skiftende bakgrunnsbilder, tilpassing knapper og andre nyttige triks som vil gjøre det enklere for deg å navigere på systemet ditt.
  • PC-verktøy - PC Tools gir en veiledning for Windows-datamaskiner. Det er retningslinjer for registeret, sikkerhet, support, programvare, scripting og mange flere. Dette er for de mer avanserte alternativer som du har for tweaking Windows-operativsystemet. Du kan bla gjennom deres database for å finne det du leter etter.
  • Microsoft windows - Dette er den offisielle nettsiden til Microsoft hvor du kan få en steg for steg guide til de tips og triks som du kan bruke på din datamaskin. Temaene er kategorisert slik at du enkelt kan finne det du leter etter. Noen av dokumentasjonen tilgjengelig på nettstedet inkluderer komponenter i systemet, grunnleggende, nettverk og Internett, sikkerhet, vedlikehold og feilsøking tips.