O2e

Hvordan man skal håndtere et problem med din mobiltelefon leverandør

Fremskritt innen elektronikk

Fremskritt innen elektronikk, satellitt-og datasystemer har endret måten mennesker kommuniserer med hverandre. Mot slutten av forrige århundre, har mobiltelefoner eller mobiler blitt populært. Ingen ville ha trodd at du kan være koblet til alle andre, selv når du er på reise.

I dag, mobiltelefoner er vanlig

I dag, mobiltelefoner er vanlig. Du kan ringe eller sende en tekstmelding til noen hvor som helst i verden. For de av dere som bruker smarttelefoner, er Internett bokstavelig talt i lommene. Mobiltelefon tjenesteleverandører konkurrerer med hverandre ved å tilby den nyeste teknologien, den bredeste dekningen og de beste tilbudene. På grunn av denne konkurransen, disse tilbyderne også rykke ut for å få mest mulig inntekter for de tjenestene de gir. Cellphone leverandører forsøker å maksimere profitt ved å kutte hjørner, og cellphone problemer er ikke uvanlig, men det finnes måter å håndtere din mobiltelefon leverandøren og få tilfredsstillelse.

Hvordan man skal håndtere et problem med din mobiltelefon leverandør. Fremskritt innen elektronikk.
Hvordan man skal håndtere et problem med din mobiltelefon leverandør. Fremskritt innen elektronikk.

Nesten hver husstand i Europa får mobiltelefon regninger. Spørsmål og problemer med disse regningene ikke normalt oppstå hvis du har lest alle de relevante detaljene i planen du har kjøpt. Men det er også skummelt å en dag få en regning som plutselig ballooned til mer enn tredoblet fra at av ditt normalområdet.

I tilfeller som dette

I tilfeller som dette, de fleste leverandører tilbyr 24/7 call-i kundeservice. Men du må være ganske tålmodig for å komme gjennom til en kundebehandler. Oftere enn ikke, disse reps gi deg linjer som er hermetisert eller regisserte. Og en regel de alltid følger (for å beskytte kontoen) er at de kontrollerer nesten alt de kunne tenke på. Så når du ringer i, sørg for at du har din regning eller en kopi av fakturaen med deg. På den måten når spørsmålene blir skutt på deg, er du klar til å svare på dem. Det er som om du går til krig med alt du trenger.

En svært nødvendig ting som du ikke må glemme er å skrive ned detaljer om problemet ditt. Du må være forberedt (bokstavelig talt bevæpnet med penn og papir). På den måten kan du notere ned detaljer som kunde representant navn, et tall som de ville bruke til fil problemet, løsningen at de ville tilby og datoen de sier problemet vil bli løst.

Hvis problemet ditt er tilbakevendende eller hvis du har ringt mer enn et par ganger allerede, og problemet har ikke blitt ordentlig ivaretatt, kan du kreve å snakke med en veileder eller mobiltelefonen tjenesteleverandørens kundeservice manager. På den måten, ville problemet bli gitt større prioritet.

I dag, mobiltelefoner er vanlig. I tilfeller som dette.
I dag, mobiltelefoner er vanlig. I tilfeller som dette.

En ting som du bør være klar over er at regjeringens provisjon eller telekommunikasjon avdeling regulerer de tjenester som tilbys av tjenesteleverandører. Hvis du tror du trenger skikkelig etterforskning, kommisjonen for telekommunikasjon i landet ditt kan være en god kanal for å få de resultatene du ønsker. Husk at enhver urett som skjedde med deg kan skje til noen andre. For å forhindre dette, rapportere misbruk til de rette myndigheter.

Hvis du ikke ser noen tiltak for problemet du presentert, avslutte kontoen og bytte leverandører. Du vil ofte finne at andre konkurrenter gi ut bedre tjenester.