O2e

Hvordan montere en ekstern volum ved oppstart

Mac OS X

Legge til en ekstern volum harddisk til å montere på datamaskinen din hver gang Mac OS X starter opp er lett å gjøre. Følgende er fremgangsmåten på hvordan å utføre oppgaven på denne spekter av Macintosh-operativsystemer.

  1. Starte opp systemet ditt og logge deg på med ditt brukernavn og passord. Sørg for at du også slå på datamaskinen der den eksterne volumet du har tenkt å montere volumet fra. Du ville ikke være i stand til å montere volumet hvis det lokale harddisken er ikke tilgjengelig for tilgang. Husk at du trenger å ha administrativ tilgang før du går videre til neste trinn.
  2. Koble til Internett og sørg for at du er koblet til nettverket. Siden vi kommer til å montere en ekstern volum til datamaskinen din, må du sørge for at du kan koble til nettverket helt fint.
  3. Lansere et åpent Finder-vindu. Når du har en åpen finder vinduet trakk opp, gå til "Computer / Network" og markere den eksterne volumet du ønsker å montere. Når loggen på panelet spretter ut, logge inn med din brukerkonto for å fullføre montering av ekstern stasjon.
  4. Lansere "System Preferences»-panelet. På skrivebordet, traff Apple-ikonet for å kollapse på Apple-menyen. Fra menyen som fylles, markere og klikk på "System Preferences".
  5. Lansere "Accounts"-panelet. Systemvalg er delt inn i fem kategorier: Personal, Hardware, Internett og nettverk, system og andre. Under "System", se etter elementet "Kontoer" og klikk på den.
  6. På Kontoer-panelet, naviger til "Logg inn Items". På venstre side av Kontoer-panelet, vil du se din brukerkonto. Pass på at du merker kontonavn og deretter på høyre side av panelet, vil du se to kategorier: "Passord" og "Logg inn Items". Hit fanen for "Logg inn Items".
  7. Monter ekstern volum på kontoen din. Fortsatt på Kontoer-panelet, under listen over brukerkontoer, vil du se "Logg Options". Under dette, trykk på "+"-knappen for å trekke opp et annet vindu der du kan stille inn fjernkontrollen volum til automatisk montere hver gang du logger inn på din brukerkonto. Trykk på "Legg til"-knappen og finn volumet du montert tidligere.
  8. Kontroller at den eksterne volumet er allerede lagt til listen over Påloggingsobjekter. På rulleboksen under fanen Påloggingsobjekter, sørg for at navnet på den eksterne volum er inkludert i det.

Hvordan montere en ekstern volum ved oppstart. Starte opp systemet ditt og logge deg på med ditt brukernavn og passord.
Hvordan montere en ekstern volum ved oppstart. Starte opp systemet ditt og logge deg på med ditt brukernavn og passord.

Lukk Kontoer-panelet til å ha de nye innstillingene trer i kraft. Hvis du trenger å montere harddisken til andre brukerkontoer på denne Mac OS X PC, bare gjenta trinnene ovenfor. Nå, når du starter datamaskinen og logge deg på kontoen din, er den eksterne volumet nå automatisk montert.