O2e

Hvordan øke datamaskinens hastighet gratis

Du kan ikke forvente datamaskin for å få raskere som det blir eldre

Du kan ikke forvente datamaskin for å få raskere som det blir eldre. Filene er piling opp og andre faktorer er clogging systemet, noe som gjør systemet tregere enn det ble brukt til. Heldigvis trenger du ikke å kjøpe et nytt minnekort eller en ny datamaskin til å oppleve en raskere ytelse. Det er gratis måter å øke datamaskinens hastighet.

Alle tipsene nedenfor vil bidra til å øke datamaskinens hastighet. Prøv noen eller alle av disse og nyte det beste ut av maskinen din.

Hvordan øke datamaskinens hastighet gratis. Regelmessig defragmentere datamaskinen.
Hvordan øke datamaskinens hastighet gratis. Regelmessig defragmentere datamaskinen.

  • Regelmessig defragmentere datamaskinen. Defragmentering av datamaskinen betyr å trekke filer sammen for å spare opp diskplass. Dette bør gjøres regelmessig, minst hver måned. Når var siste gang du defragmentert datamaskinen? Gjør det så fort som mulig. Ta oppmerksom på at defragmentere datamaskin betyr skrur programmer som kjører. Det vil ta mange timer, også. Begynn å defragmentere datamaskinen når du ikke skal bruke det. Sørg for å slå av skjermspareren og reservekraft før dette.
  • Rydd opp unødvendige filer. Windows har en spesiell funksjon som gjør at du enkelt rydde opp stasjonene. Du kan velge mellom filer som skal slettes som de i papirkurven eller midlertidige filer. Bruke rydde opp stasjonen funksjonen er enklere enn manuell rengjøring. Men ta oppmerksom på at denne funksjonen ikke kan slette andre filer som ikke er klassifisert som en av de "delete-stand."
  • Frigjør c :/ harddiskplass. Motsetning til din andre stasjoner, er stasjonen C :/ mer viktig på grunn av sine mer viktige filer. Datamaskinen kan kjøre raskere hvis C :/ har mer plass. Flytte filer fra C :/ til andre stasjoner i maskinen. Dette bør bidra til maskinen jobber raskere.
  • Spare noen filer i eksterne harddisker. CDer, bør DVDer, eksterne harddisker og andre eksterne lagring enheter brukes til å lagre filer som du ikke trenger regelmessig. Vurdere lagring av bilder, musikk, dokumenter og andre filer til lagring lagring enheter. Det er lett å gjenopprette disse filene hvis du trenger dem. Online fildeling databaser og gratis e-postklienter kan benyttes når du lagrer disse filene.
  • Sjekk for malware regelmessig. En av de største problemene med trege datamaskiner er malware angrep. Virus, spionprogrammer og adware kan dramatisk redusere datamaskinens ytelse. Også jevnlig oppdatere din anti-virus program. Kjører foreldet anti-malware programmer er verre enn ikke å ha en anti-malware program i det hele tatt.
  • Konfigurer oppstartsalternativer Datamaskinen kan kjøre mange programmer ved oppstart,. Som er hvorfor det tar så lang tid før det blir fullt operativ. For Windows, kan du velge programmer som skal kjøres ved oppstart ved å klikke på "Start" og "Kjør". Skriv "msconfig" og trykk "Enter". Velg "Startup" fanen. Der kan du fjern elementer som er unødvendig å kjøre ved oppstart. Start maskinen på nytt etter denne konfigurasjonen.
  • Partisjonere harddisken. Hvis du bare har én harddisk, bedre partisjonere den slik at du kan ha en for systemet og den andre for filene dine. Denne måten, er å organisere filer enklere og samtidig opprettholde datamaskinens ytelse.


Disse tipsene er ikke bare gratis måter å øke datamaskinens hastighet

Disse tipsene er ikke bare gratis måter å øke datamaskinens hastighet. Disse er dine sikreste måtene å øke maskinens ytelse. Det er gratis programmer som hevder at de kan øke hastigheten på datamaskinen. Noen av dem er legitime, mens andre er forkledd virus. Vær forsiktig når du laster ned noe. Sjekk programmets bakgrunn først gjennom en tredjeparts nettsted før du laster det.