O2e

Hvordan øke rekkevidden til et Wi - Fi (trådløst) router

Ankomsten av Wi-Fi-teknologi er en av de beste tingene som har skjedd med Internett-generasjonen. Dette gjorde Internett-brukere å få raskere Internett-tilkobling via tilgjengelige steder. Fra kaffebarer til fast food-kjeder, Wi-Fi spots florerer. Mange velger å ha sin egen Wi-Fi-ruter slik at de kan bruke Internett i den komforten av deres egne hjem. Men, akkurat som i en hvilken som helst form for teknologi, Wi-Fi-rutere har begrensninger. En av dem er det området som Wi-Fi-ruter kan nå. Det er en god ting at det finnes måter som kan øke sin rekkevidde. Her er noen tips slik at du kan begynne å maksimere Wi-Fi-serien.

  • Oppgrader din router. Oppgradering kan bety å måtte kjøpe en ny. I dette fartsfylte alder, introduserer teknologi nyvinninger så fort du kan endre klærne på daglig basis. Fra 802.11a, sprang 802.11n. Dette er ganske et hopp med sin kapasitet på 540 Mbit, mange ganger sterkere enn sine forgjengere.
  • Forskning på nye rutere. Du må gjøre lekser og forskning på den siste utviklingen i Wi-Fi. Du kan i de vurderinger av Linksys og Netgear blant tilbyderne av rutere. Vet hvordan å skille som kan være den mest effektive av alle merker tilgjengelig i markedet.
  • Omorganisere ditt arbeidsområde. Hvis du ikke har råd til å kjøpe annen maskinvare, bør du kanskje prøve å manipulere miljøet. Hold ruteren unna metallgjenstander og tynne metall linings funnet i speil. Disse kan forstyrre signalet at ruteren er kanalisering. Du kan sette ruteren i sentrum av boligen din eller plasser den på en høy sokkel.
Hvis det er for nær din nestes ruter, vil du kanskje vurdere å dra den bort fra den. Hvis du og din nabo bruker samme kanal, begge risikerer å miste rekkevidde og kraft.
Du må også ta ruteren fra trådløse telefoner sammen med mikrobølgeovnen din som de kjører på samme frekvens. Dette vil bare forstyrre signalet som datamaskin ledninger, kan.
  • Prøve å få noen andre avskrekkende ut av veien. Prøv å bli kvitt flyttbare maskinvareenheter som hubber og minnepinner. Koble den bærbare datamaskinen til en strømadapter. Grunnen til at datamaskinen ikke mottar rask Internett-tilkobling er kanskje at det ikke kan motta tilstrekkelig strømforsyning. Komme annen maskinvare off midler, gir du mer kompromissløs kraft i tilkoblingen.

Disse er praktiske måter å gi din Wi-Fi-ruter et løft

Hvordan øke rekkevidden til et wi - fi (trådløst) router. Oppgrader din router.
Hvordan øke rekkevidden til et wi - fi (trådløst) router. Oppgrader din router.

Disse er praktiske måter å gi din Wi-Fi-ruter et løft. Men før du går om å kjøpe oppgraderinger, vil du kanskje prøve å sjekke arbeidsmiljøet først. Hvis du finner ut at du kan maksimere din arbeidsplass mer uten å måtte kjøpe flere gadgets, så for all del, gjøre bruk av hva du har. Det fine med teknologien er at er du alltid sjefen over det. Du er dens herre og derfor kan du manipulere den til å tjene deg bedre.