O2e

Hvordan øke skjermoppløsningen for ubuntu i virtuell boks

The Virtual Box er virtualisering programvare

The Virtual Box er programvare for virtualisering. Hva den gjør er hjelpe deg å utnytte et annet operativsystem (OS) uten å skape noen problemer for aberrasjon i OS som du bruker i øyeblikket. Ubuntu, en OS-pakken som du kan laste ned direkte fra nettet, er vertskap for Virtual Box. Mens Ubuntu gjør det bra, kan det alltid gjøre det bedre i form av oppløsning når du løper med en Virtual Box. Det finnes måter som du kan øke skjermoppløsningen, og derfor bedre skjermoppløsning på Ubuntu din. Hvis du er interessert eller om det er behov for å gjøre det, kan det være lurt å ta noen av disse pekerne for å hjelpe deg ut.

Hvordan øke skjermoppløsningen for ubuntu i virtuell boks. Flytt musepekeren ut.
Hvordan øke skjermoppløsningen for ubuntu i virtuell boks. Flytt musepekeren ut.

  • Start virtuell boks. Først må du starte din virtuelle boksen. Etter det, må du logge inn Ubuntu din.
  • Flytt musepekeren ut. For å få musepekeren ut av den virtuelle maskinen, må du klikke på styretasten.
  • Klikk på de riktige knappene. Når du finner den virtuelle vinduet, må du gå til enhetene knappen, klikk på den og velg "Install Guest Tillegg". Inne Ubuntu, vil et vindu vise sier at nye filer er på en virtuell CD-ROM-stasjonen. Blant filene nevnt, er VBoxLinuxAdditions.run den du trenger.
  • Gå til søknadene. Naviger musepekeren på innsiden av Ubuntu din. Gå direkte til Programmer. Klikk på Tilbehør, slik at den kan vise Terminal. Her må du kjøre filen.
  • Skriv inn de riktige kodene Følgende er tre programmer som du er nødt til å kode inn i terminalen vinduet:. Første, cd / media/cdrom0, deretter dir, og til slutt sudo sh / VBoxLInuxAdditions.run.. Skriv dem separat. Disse vil automatisk bli klar for tilgang.
  • Reboot den virtuelle maskinen. Når du endrer innstillingene for programvaren, må du starte systemet helt for å gjøre systemet fungerer. I Ubuntu er tilfelle, må du starte på nytt bare den virtuelle maskinen for det gjør begynne å jobbe.
  • Logge på ubuntu. Neste gang du logger deg på Ubuntu, vil du oppdage at du har flere alternativer. Det første du gjør er å gå til System og klikk deretter på Innstillinger. Etter det, vil Innstillinger avsnittet viser alternativet Skjermoppløsning. Derfra kan du allerede manipulere eller velg hva som er mottagelig for deg.

Den virtuelle boksen er enda en imponerende utvikling fra programvare-teknologi. Den vakre ting om det er at det gir deg muligheter til å sette operativsystemet henhold til hvordan det vil gagne deg. Øke oppløsningen på Ubuntu din i Vrtual Box er i det hele komplisert. Som i enhver annen teknologi, må du følge prosedyren nøye. Det krever tålmodighet å bli vant til teknologien. Men hvis du har fulgt hvert skritt, og det fortsatt ikke fungerer, bør du vurdere å ringe en ekspert.