O2e

Hvordan overføre bilder fra din mobiltelefon

Teknologien har brakt oss mange vidundre som vi ikke forvente i tidligere år. De brakte oss digitale kameraer, mp3-spillere, webcam og andre oppfinnelser som gjør livet vårt enklere. En stor oppfinnelse er mobiltelefonen.

I dag mobiltelefoner kan ikke bare ringe eller sende tekstmeldinger

Hvordan overføre bilder fra din mobiltelefon. E-post.
Hvordan overføre bilder fra din mobiltelefon. E-post.

I dag mobiltelefoner kan ikke bare ringe eller sende tekstmeldinger, men de har lagt til funksjoner som kameraet. Dette er veldig praktisk, siden mobiltelefonen kan bringes sammen hvor som helst og på samme tid, kan brukes til å fange det slående minnet du ville ikke ønsker å glemme. Du kan deretter laste opp bildene til datamaskinen. Problemet er, kanskje du er for mye av en gammel skole person, og du vet ikke hvordan du skal overføre bildene til PC-en. Vel bekymre deg ikke mer, fordi denne guiden vil vise deg hvordan du overfører bilder fra din mobiltelefon.

Det er mange måter å overføre bildene til PC-en. Her er noen eksempler:

E-post. Hvis telefonen er konfigurert til å sende meldinger via e-post, så du kan feste bildene til meldingene dine. Du kan også sende bilder direkte til e-post (uten å feste dem til meldinger) hvis telefonen har denne funksjonen. Bare tilgang til bildet, traff menyknappen, på "Til:"-boksen skriver du inn e-post, og trykk deretter på send. Tilgang til Internett på telefonen er faktisk ikke gratis skjønt, siden de fleste trådløse tjenesteytere gir en ekstra kostnad per minutt hver gang du bruker denne tjenesten.

Trådløs Bluetooth-enhet. Du kan bruke disse enhetene hvis mobiltelefonen har Bluetooth trådløs teknologi og datamaskinen har en modul for å akseptere filer via Bluetooth. Den gode tingen er at overføring av filer er 100% gratis - enten det er en eller 500 filer, er det helt gratis. De fleste Bluetooth-moduler (for USB) er rundt 20€, og vil vare en lang tid.

I dag mobiltelefoner kan ikke bare ringe eller sende tekstmeldinger. Trådløs bluetooth-enhet.
I dag mobiltelefoner kan ikke bare ringe eller sende tekstmeldinger. Trådløs bluetooth-enhet.

Datakabel. Kameratelefoner vanligvis kan koble direkte til datamaskiner via USB-portene ved hjelp av en datakabel. Data kits imidlertid selges separat for et flertall telefoner. Du trenger å vite detaljene av telefonen når du kjøper dine data kits. Når du er tilkoblet, vil PCen gjenkjenner telefonen, og du kan begynne å laste opp din PC med bildene dine. Selv om data kits er dyrere enn Bluetooth-moduler, er den tidligere Overføringshastigheten mye raskere.

Minnekortlesere. Mange nye mobiltelefoner har minnekortspor tilgjengelige på dem. Dette gjør at du mer lagringsplass for hva filen du har på telefonen din. Dine bilder kan lagres på telefonens minnekort. Når du vet hvordan dette fungerer, bare kjøpe en billig minnekortleser på nærmeste maskinvare forhandler. Oh, og før du kjøper en kortleser, sørg for at den er kompatibel med den type minnekort som du bruker. Når du har din kortleser, slå av telefonen og ta minnekortet ut av telefonen. Sett minnekortet til kortleseren og sette det i USB-sporet (vanligvis). Datamaskinen vil automatisk tilordne en stasjonsbokstav til leseren (vanligvis stasjon F). Husk å sette minnekortet tilbake på PCen.

Hvordan ting er nå tilby mange alternativer som lar deg lagre de dyrebare øyeblikkene fra telefonen til datamaskinen.