O2e

Hvordan overvåke tekstmeldingene

Gjennom fremskritt innen teknologi

Gjennom fremskritt innen teknologi, har sosiale relasjoner blitt degradert til rene digitale og virtuelle interaksjoner. Nettsamfunn har blitt frodig for det siste tiåret og spredning, spesielt blant de unge, er skremmende. Likeledes har mobilnettet og mobiltelefoner spratt ut av ingensteds og har tatt verden med storm. Sammen slik innovasjon kommer trusselen om den moderne verden. Den moderne måte å kommunisere har blitt en avenue for forbrytelser. Folk har blitt særlig sårbare for slike avskyelige handlinger. Dette er grunnen til at store teleselskaper har allerede utviklet en rekke beskyttende programvare titler, som lar deg overvåke tekstmeldinger og andre typer kommunikasjon media. Det er viktig å ta dette initiativet for å beskytte dine barn, venner og til og med deg selv fra ødelegge effekten av teknologi gått galt.

Her er noen tips om hvordan du kan overvåke tekstmeldinger.

Hvordan overvåke tekstmeldingene. Rådfør barnet ditt, venner og kjære.
Hvordan overvåke tekstmeldingene. Rådfør barnet ditt, venner og kjære.

  • Rådfør barnet ditt, venner og kjære. Må du snakke med barnet ditt eller en venn eller elsket en om personlig sikkerhet og gi for mye informasjon til offentligheten. Diskuter dine grunner til hvorfor du trenger for å overvåke tekstmeldinger. Gjøre dem forstå at du ikke blir invasiv og at den primære hensikten er å sikre deres sikkerhet. Hvis de ikke er enige med ideen, har du ikke annet valg enn å gå videre med planene. Tross alt, er fortsatt din største bekymring å være deres generelle sikkerhet.
  • Se etter tekst overvåking programvare på internett. Søk etter en god overvåking program på nettet. Noen programvare krever at du registrerer deg for en konto der du kan overvåke tekstmeldinger etter nedlasting tilhørende applikasjoner. Tekst vakt og Mobile Spy er noe programvare som du kan finne på nettet. Du kan også bruke Radar , et program som tilbyr de samme funksjonene som den annen programvare, bortsett fra at den varsler telefonen at du overvåker om dine handlinger. Disse programmene kan faktisk blokkere bestemte mobilnumre som du finner ganske mistenksom og spennende.
  • Pålegge regler om tekstmeldinger. Som en ekstra forholdsregel, kan du implementere regler om bruk av mobiltelefoner, særlig tekstmeldinger funksjonen. Sjekk ditt barns telefon fra tid til annen, og ikke være harde på det. Unngå å bruke makt og gjøre ham forstå dine motiver.
  • Foreslå en oppriktig samtale. Del din kunnskap om hvordan teknologi blir et sted for forbrytelser å blomstre. Bli en rollemodell for ham ved å følge de reglene du tidligere har pålagt. La ham forstå at kommunikasjonen med tvilsomme folk fører til noe godt. Formidle til ham at ingenting slår gammeldags kommunikasjon. Dere to kan nyte skriftlig til hverandre gjennom brevpost.


Ideen om dere overvåking tekstmeldinger utløser en vanskelig følelse

Ideen om dere overvåking tekstmeldinger utløser en vanskelig følelse. Ja, du må hele tiden sjekke innboksene fra tid til annen. Men husk begrensningene av din kontroll over barnet, venn eller elsket én. Du må oppmuntre dem til å være ansvarlig når du arbeider med den friheten som moderniteten har tilbudt. Tillate dem å gjøre ansvarlige beslutninger av seg selv og la dem vite at hvis alt går galt du er umiddelbart lov til å forstyrre.