O2e

Hvordan overvinne e - filing frykt

De fleste er skremt av innlevering skatter på nettet

De fleste er skremt av innlevering skatter på nettet. Kanskje det er en opplevd forestillingen om at prosessen er mindre sikker. Eller kanskje de finner den tekniske prosedyren i seg selv skremmende. Hva du trenger å gjøre er å ta en nærmere titt på din frykt og erobre dem. Følgende viser de vanligste e-filing frykt og måter som vi kan overvinne dem.

Hvordan overvinne e - filing frykt. Urolig med tanken på å sende inn de skatter av deg selv.
Hvordan overvinne e - filing frykt. Urolig med tanken på å sende inn de skatter av deg selv.

  1. Urolig med tanken på å sende inn de skatter av deg selv. Siden du vil personlig være den som gjør den elektroniske filing, er denne frykten helt forståelig. Du er redd for at du ikke er veldig kompetent med tall og på grunn av det, har du sannsynligvis slite om du har arkivert alle de riktige tallene for skatt. For dette, hva du trenger å gjøre er å be om hjelp, det være seg med familiemedlemmer som er mest kjent med innlevering skatter, eller en regnskapsfører som vil være i stand til å ansette. Du kan også bruke gratis skatt programvare som du kan laste ned og installere på datamaskinen hvis din skatt situasjonen ikke er altfor innviklet.
  2. Ukomfortabel med sannsynligheten for manglende ut noen elementer som må filing. Ta det rolig og sørg for at du går gjennom instruksjonene på 1040 din. Les deg opp på noen skatt guider tilgjengelig på nettet og vurdere om det er nye lover om beskatning som du må se nærmere på.
  3. Redd for at en feil på 1040 vil koste deg noe. Du må sørge for at du går gjennom ting sakte. Vanlige feil som du vil støte på er at du bruker feil selvangivelse og at du velger riktig filing status (hvis du er singel, gift eller leder av husholdningen). Kort sagt, er overs hva du trenger å gjøre ekstra oppmerksomhet til små detaljer som tidligere nevnt.
  4. Usikker på profesjonell hjelp. Hvis du ansetter en personlig regnskapsfører til å hjelpe deg med å forberede din skatt, gjør en rask bakgrunnssjekk på dem og sikre at du ikke har å gjøre med en inkompetent profesjonell. Pass alltid på at du ikke ender opp med å betale etter den feilen din skatterådgiver. Spør en rekke spørsmål om sine anbefalinger.
  5. Heavy bekymring for at dine personlige opplysninger kan være i fare når du filen på nettet. Identitetstyveri er et stort problem at de fleste skattebetalere har, men det Internal Revenue Service tar alle forholdsregler mot disse ondsinnede tyver og du må gjøre din del også. For å sikre at din personlige informasjon med ikke være i fare, bør du ha sikkerhetsprogramvare som antivirus eller anti spyware installert på datamaskinen.

Hvis du fortsatt har spørsmål om innlevering skatter på nettet, kan du ønsker å besøke det lokale skattekontoret og be offiserene for å få hjelp.