O2e

Hvordan passordbeskytte en flash-stasjon

Flash-stasjoner er ofte små og bærbare kan lett bli forlagt eller stjålet. Filer med sensitiv informasjon som er lagret på en flash-stasjon kan være lett tilgjengelig. Noen trenger bare å koble den til en PC. Hvis du er typen som bærer slike filer i denne bærbare enheten, må du passordbeskytte det å gjøre informasjonen sikker.

Kryptering program
Kryptering programmer er programmer som beskytter datafiler ved å gjøre dem utilgjengelige med mindre en bruker innganger riktig tilgang nøkkel eller passord. Noen programmer innlemme denne funksjonen i sine verktøy. Operativsystemer kan også gi enkle metoder for å kryptere filer. For det formål å beskytte en flash-stasjon, må du ha en slags generell kryptering program, et program som kan sette passordbeskyttelse på praktisk talt alle type datamaskin fil med et drive stedet. Det er åpen kildekode og gratis kryptering programmer på internett. Sine områder gi instruksjoner for installasjon.

Krypterte TILFØRSELMENGDE fleste kryptering programmer

Hvordan passordbeskytte en flash-stasjon. Plugg flash-enheten i PC-ens USB-port.
Hvordan passordbeskytte en flash-stasjon. Plugg flash-enheten i PC-ens USB-port.

Kryptert volum
I de fleste kryptering programmer, beskytte filene innebærer å skape en kryptert volum. Dette er i utgangspunktet en utpekt plass i datamaskinen som krypteringen som gjelder. En kryptert volum fungerer som en beholder der du kan plassere filer for å sikre dem mot ukontrollert tilgang.

Plugg flash-enheten i PC-ens USB-port.
Siden du kommer til å beskytte din flash-stasjon, har den første til å bli koblet til PC-en for at kryptering program for å arbeide med den. Ta oppmerksom på at du vanligvis ikke kan kryptere en allerede eksisterende mappe med filer i det som dette kan overskrive eller visker ut disse filene. Så vær sikker på at flash-stasjonen er tom og at de sensitive filer som er lagret i den har vært midlertidig lagret på et annet sted på harddisken din.

Velg ditt flash-stasjonen som en plassering for kryptert volum.
Under prosessen med å lage din kryptert volum, vil du bli bedt om å velge en bestemt mappe, stasjon eller sted. Dialogboksene som vil ta deg gjennom denne prosedyren vil ofte enten gi deg en måte å se etter et sted eller velge fra en liste.

Sett krypteringsalgoritme

Krypterte TILFØRSELMENGDE fleste kryptering programmer. Velg ditt flash-stasjonen som en plassering for kryptert volum.
Krypterte TILFØRSELMENGDE fleste kryptering programmer. Velg ditt flash-stasjonen som en plassering for kryptert volum.

Sett krypteringsalgoritme, volum størrelse og passord.
Kryptering programmer kan gi flere valg av algoritmer eller metoder for kryptering. Vanligvis Standardinnstillingen er god nok. Du vil også mest sannsynlig bli bedt om å angi hvor stor den krypterte volumet vil bli. Velg en passende minne størrelse som lett kan romme alle filene du har tenkt å sikre på at kryptert volum. Etterpå vil du naturligvis nødt til å sette et passord. Følg de krav som minimum og maksimum antall tegn, type tegn - hvis det tillater skilletegn og andre tegn eller ikke, osv. Det kan være andre prosedyrer som for eksempel formaterer flash-stasjonen. Bare følg dem trinn-for-trinn til du har opprettet din kryptert volum.

Krypterte volumer fungerer omtrent som filer og mapper med den ekstra trinn for å skrive inn et passord hver gang du åpner den, eller overføre filer inn og ut av det. Skjær sensitive filer fra deres midlertidig lagring på harddisken din, og lime dem inn i kryptert volum. Pass på at ingen spor eller kopier (slik som back-up fil eksemplarer) er igjen på harddisken din.